Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała Prawda O SERWACH na 1.5 ! CZYTAĆ WAŻNE!

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niema Serwów na 1.5 Jeśli wbijecie na taki

to kłamstwo jest mnóstwo bugów jak np brak craftowania

Np craftujesz skrzynie to sie tak jakby cofa i dostajesz drewno To bardzo zbugowany bukkit

Tak naprawde niema servów na 1.5 Zrozumcie !!!

TO kłamstwo!! Dopiero za tydzien Góra 2 Wyjdzie!!!

Nie Dajcie sie nabrać

Najlepiej czekać tydzień lub dwa Na rekomendowanego bukkita W którym prawdopodobnie Jest O wiele wiele wiele mniej błędów

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Raczej większość o tym wie, szczególnie jak ktoś wbił na Crafted.PL. Jednak można to obejść wrzucaniem np. stacka drewna do craftingu i rozkladac lewym przyciskiem i zbierać bez shiftu.

brak

Opublikowano

Te 1.5 to nic innego jak edytowany craftbukkit z spigotem po prostu pokazuję że jest na 1.5 ale nie ma jeszcze tych nowych rzeczy / craftingów

Opublikowano

@up ja jakoś nie mogę wejść na serwery 1.4.7 z najnowszą "bezużyteczną" wersją 1.5.

Opublikowano

jejciuu jakie to głupie

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Taa, Przy zmianie Wersji Craftbukkita to nic dziwnego że system myli craftingi i ich nie zna po prostu admini takich serwów myślą że jak zrobią szybko serwer na 1.5 to będą mieć masę graczy a z powodu głupich bugów graczom odechciewa się grać.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...