Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][NP][S] MonsterCraft

Bruzdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już jesteśmy na nowym hostingu. Zmieniliśmy adres serwera na monstercraft.pl i zwiększyliśmy liczbę slotów do 30. ;]

Zapraszam.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżam ;] M
Mamy już serwer TeamSpeak3. Musimy go jeszcze skończyć konfigurować. Ale rozmawiać już się da. ;] Zapraszam.

Opublikowano

Odświeżam. :) Zamierzamy dodać na serwerze nową mapę. Co to będzie? Na razie tajemnica. :)

Opublikowano

Odświeżam z kilkoma niejasnymi informacjami, gdyż planujemy kilka zmian o których nie mogę mówić, bo będzie to niespodzianka. :D Mogę powiedzieć jedynie, że prawdopodobnie na wakacje naszykujemy nową mapę, bez użycia zbugowanego generatora, mapę zadbaną i ładną. :) Zmienimy też spawn, ponieważ dużo osób narzeka, że ich laguje przy skakaniu z góry do wody i czasem ktoś tam ginie. Wiem jak wkurzająca jest zmiana mapy i tracenie wszystkiego co się posiada,ale my admini też graliśmy z Wami i też stracimy sporo rzeczy i siedziby frakcji, jednak jest to konieczne.

Niespodzianka - będzie czymś zupełnie nowym co i dla nas przyszło z zaskoczenia.

A coś nowego o czym mogę powiedzieć - w najbliższym czasie ruszymy z tworzeniem mapy eventowej.
Konkretnej,fajnej i ciekawej mapki. :)

Zapraszam wszystkich serdecznie!

Opublikowano

Postęp w tworzeniu mapy: jakieś 40%. :D
Niedługo też wyjawimy Wam nasz tajny plan. :)

Opublikowano

Ileż można czekać na link aktywacji konta na forum?! Chcę napisać do admina aby dał mi tą rangę "Gracz" ale link jak nie przyszedł tak nie przychodzi...więc może Administrator dałby mi tą rangę? MatV3 - nick.

Opublikowano

Ileż można czekać na link aktywacji konta na forum?! Chcę napisać do admina aby dał mi tą rangę "Gracz" ale link jak nie przyszedł tak nie przychodzi...więc może Administrator dałby mi tą rangę? MatV3 - nick.

Już aktywowałam Ci konto i dałam rangę. Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Mapa już jest namalowana! Pozostaje nam tylko sprawdzić ją pod kątem błędów i niedociągnięć, a także zbudować spawn. Dzisiaj także otworzyliśmy nasz drugi serwer MonsterCraft - Freebuild. Zapraszam!

Opublikowano

Radośnie odświeżam reklamę, skoro po całym dniu w końcu udało się ją na nowo otworzyć, yay.
Mapa przeszukana, znalazło się kilka błędów. Poprawimy je, ogarniemy spawn i oddamy do dyspozycji graczy. ;) Pojawi się też prawdopodobnie nowa mapa netheru.
Póki co nadal zapraszamy na serwer działkowy, który można znaleźć na forum pod tą samą nazwą.

Opublikowano
Odświeżam!

Wiem, że ciągle to powtarzamy, ale już bardzo blisko wymiany mapy. Znajduje się już ona na serwerze, pozostało tylko ogarnąć spawn i będziemy mogli się przenieść. :)

Zapraszamy również na nasz drugi serwer (fb.monstercraft.pl:25590) osoby, które nie chcą zaczynać gry na survivalu przed wymianą mapy. A może i tam się Wam spodoba? ;)
Opublikowano

Super konkursy, super serwer, no i event! Znikające Skrzynie za 5 minut, zapraszam wszystkich :>

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Odświeżam informacją o nowej mapie. :D Już otwarta! Zapraszam wszystkich! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...