Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp V2

daio331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie brzmi ile będę expił w v2 lvl mając 56 lvl 460 obrony 13k hp buffy 34% z góry tnx :)

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

a cos wiecej ?? od 56 ale do jakiego lvl'a ? bodziak ? Wp? smok ?? podaj bardziej szczegolowe info bo nikt tutaj nie jest wrozka ani nie ma infa od Boga ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

opisz jaka postacia grasz na ile skile masz i tp. wtedy ci ktos powie mniej wiecej ile bedziesz expil do danego lvl i ile dziennie spedzasz czasu na metku

Opublikowano

sry a więc aura m10 wir m7 berserk m10 2-3h dziennie/ buff 38 lvl skile m7. Chodzi mi ogólnie ile może potrwać expienie jednego lvl-a :)

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

4-5h,jeśli grasz na jakimś mało popularnym servie (np. s9-10 itp.) to możesz odpalić bota :)

Ja gram na kronosie i cały czas na botach gram od ponad 2 miechów i nie mam bana :)

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

a ja przy okazji zapytam czy expiac 54 wojem body 400 defa lepiej bedzie postawic bota na pustyni zeby bil caly spot czy w v1 na samym poczatku po 1 grupce?

Opublikowano

4-5h,jeśli grasz na jakimś mało popularnym servie (np. s9-10 itp.) to możesz odpalić bota :)

Ja gram na kronosie i cały czas na botach gram od ponad 2 miechów i nie mam bana :)

a ja przy okazji zapytam czy expiac 54 wojem body 400 defa lepiej bedzie postawic bota na pustyni zeby bil caly spot czy w v1 na samym poczatku po 1 grupce?

Autor prosił o zamknięcie ...

tnx do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...