Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imha + Rekawica Zlodzieja?

Vernon7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam 13lvl woja mentala i chcialem cos zloocic na przekletych na terenie imhy lecz lecialy same rzeczy na male lvl nic cennego a siedzialem okolo 2 godzin.. wiec moze mi ktos doswiadczony doradzic czy rekawica zlodzieja duzo pomoce? tzn bedzie widac znaczna roznice? czy lepiej isc mniejszym lvlem bez rekawicy ?

z gory dzieki :)

Opublikowano

Ja na 9 lvl mentalem dropnolem w 1h bez rekawicy 6 broni na 30 polecam zrobic postac 9 lvl eq ++9 kupic i dopiero isc dropic z rekawica :D

Opublikowano

Jak kolega pow pisal rownierz na 9 lv dropilem tylko ze z rekawica i na 1 h okolo 12/16 broni na 30 polecialo w tym sliczny fms um 26 5 krytyk ;)

Opublikowano

Jak kolega pow pisal rownierz na 9 lv dropilem tylko ze z rekawica i na 1 h okolo 12/16 broni na 30 polecialo w tym sliczny fms um 26 5 krytyk ;)

to ladnie ;) a biles wszystko co sie respilo czy tylko te wybrane co leci fms i rib?

Opublikowano

a ja ci powiem tak ja z rekawica od 10 do 15 lvl tylko 2 bronie droplem na 30 lvl dzwonek na szamana i FSM

moim zdaniem lepiej na dropku na metkach w m2 zarabiac

Opublikowano

Jeżeli ci nie dropi to poprostu masz pecha bo sam widzisz pan wyżej napisał że sporo mu tego leciało . Osobiście proponuje iść do staruszki i sprawdzić szczeście i założyć rękawice złodzieja z gry + 2x drop z IS'a.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

a ja ci powiem tak ja z rekawica od 10 do 15 lvl tylko 2 bronie droplem na 30 lvl dzwonek na szamana i FSM

moim zdaniem lepiej na dropku na metkach w m2 zarabiac

no to itak nie zla bo przeciez tam z 10 na 15lvl bije sie jakies 30min wiec 2 bronie w 30min to nie tak zle ;)

ps- no i z kazdym wyzszym lvlem bylo coraz ciezej zloocic a ja zamierzam oddawac exp na gildie ;d

Pomocnik
Opublikowano

Swego czasu przesiedzialem w imha sporo godzin, jedyne co mi polecialoprzez 18-20h dropa to 3 jesionki, jak dla mnie malo oplacalny zarobek szczerze, lepiej zrobic postac niski lvl na metki do m1 :P

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...