Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do mixowania zmiankami ze szkaty na 20lv

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym Was zapytać, czy w moim przypadku warto zaryzykować zmienianie bonów w moim świeżo kupionym fms (31 sr, kd+4 exp, 5b reszta slaba), wlasciwie chodzi mi o to, czy jest sens mixowac, zebym sam siebie nie "wycyganił" w tym sensie że przepuszcze sr 31, a bedzie mi wchodził sam syf, czy moze jest duza szansa na lepsze srednie? (ogolnie interesuja mnie 35+, najlepiej kolo 38 i wiecej). Z gory dzieki za pomoc.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Lepiej nie ryzykować, bo jest mała szansa, że będą większe średnie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bez ryzyka nie ma zabawy :D mixuj co ci szkodzi najwyzej spedzisz nastepny tydzien na expieniu postaci do 20 lvl'a ale 100% wbijesz lepsze srednie ;) ja za chyba 15 zmianka wbilem 38 sr 10 kryt wiec mozesz tylko zyskac.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym nie mixował. Możesz się zawieść i nawet 20 śr Ci nie wejdą. Jak już chcesz większe średnie, to kup jakiegoś +9 z kd a śr do zmiany i mixuj w nim a kasy z tego Ci jeszcze zostanie.

2nsj.jpg

Opublikowano

Lepiej nie ryzykować, bo jest mała szansa, że będą większe średnie.

Nie pisz jak sie nie znasz bo tak naprawde nie da sie określić jaka jest szansa na wejście takich śr. Niektórze za kilkaset zmianek mają śr ok. 40% a inni po nawet jednej . Osobiście odradzam bo nie wiadomo jak to może być.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Zalezy od szczescia. Szansa no powiem nie jest nikła, ale nie jest duza. Ja akurat mialem ze po 300 zmiankach wbilo ledwo 36 sr. Nie warto ryzykowac. Kup nowego fmsa i go mixuj.

Opublikowano

Kup nowego FMS'a i mixuj , chodź mi po 2 zmiankach na eteor weszło 39% sr :D

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Ja bym miksował. Skoro chcesz tego fmsa zostawić dla siebie to ulepszaj go do dobrego stanu. Wiadomo, że zajmie Ci to pewnie dużo czasu, ale wbicie 20lvla to jest kwestia....2 godzin? (jeżeli masz podstawowe eq na +6) i kamermod. Dziennie takich postaci można zrobić 10 mając jednego klienta (jak nie dużo więcej).

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Ja bym miksował. Skoro chcesz tego fmsa zostawić dla siebie to ulepszaj go do dobrego stanu. Wiadomo, że zajmie Ci to pewnie dużo czasu, ale wbicie 20lvla to jest kwestia....2 godzin? (jeżeli masz podstawowe eq na +6) i kamermod. Dziennie takich postaci można zrobić 10 mając jednego klienta (jak nie dużo więcej).

Kolego chyba Ci się coś pomyliło :D , wbicie 20lv to 25/30 minut roboty <3 W 2 godziny to już możesz dobijać 28Lv.

Kup sobie nowego FMS'a i mixuj :)

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Wawrzu - z tym, że ja nie mam eq +9, dobrego party :). Ja 20 biję no może nie w 2h, ale w 1h albo trochę ponad 1h.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Najlepiej było by jakbyś zrobił sobie nowe konto tym starem albo kolega żeby exspił je do 20lv. Kup sobie FMS + 9 srednie najgorsze jakie mogą być ale z kd +3/4 potwora i smierci i wtedy miksuj. Nic nie stracisz a tylko możesz zyskać.

Opublikowano

Nie miesza się średnich, zawsze wchodzi gówno. No chyba że masz ze 100 zmianek (poważnie) zobacz nawet na privach gdzie są free zmianki jak to wygląda. ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...