Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] World Gate Online [80 cap]

mariosko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sry, że wtrącę się w temat tego serwa, ale rozbawił mnie typ, który napisał że trade się nie ogarnie na skrypcie xDD Pozdro dla Ciebie:p

Opublikowano

Nie ma dużo ludzi ale nie dziwmy się server długo nie stoi mam nadzieje że to się zmieni. Warto ściągnąć jest polska gilidia jak kolega napisał wyżej. Więc Zapraszam was

jbc nick w grze RedRibbon ^^

Opublikowano

Pisać w Grze WarMachine zapraszamy wszystkich polaków do guild warto zagrać serwer sie rozkreci to bedzie miazga :D przydałoby sie zeby ktos zrobił reklame na epvp/extreme top100 !!!

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Opublikowano

kiedyś tam grałem ale ludzi nie było, jak teraz tam wygląda ?

@edit

ok juz wiem - nadal pustki w miastach :)

Opublikowano

Widać ludzi nie ma za wiele ale coraz więcej nas jest ciesze się że około 14 osób już z nami gra w gilidi i mam nadzieje że będzie to rosło. Z drugiej strony jest to server głównie pod joba i nie ma thiefów którzy Cię okradną :D

Opublikowano

Właśnie ściągam... lekka odmiana po broniach deg 15 / deg16 .

Jak server stoi z bulidami ? Zakładam, że mała ilość ludzi świadczy o niebanalnych bulidach. Serv pod joba pełen sun wizów czy nukerów mnie nie interesuje.

Opublikowano

server 2dno przez 30 minut gry na serwie spotkalem az 2 osoby porazka ^.^

" Co Cię Nie Zabije To Cię Wzmocni "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...