Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][NosTaleSE][Ważne]Zmiana rejestrowania kont

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj południowa Koreo. Dzisiaj i jutro lepszy rozwój NosTaleSE.

Uprzejmie informuję, że wkrótce całkowicie zmienimy sposób rejestracji kont.

Będzie to polegało na I-PIN.

Dziękuję.

Oznacza to, że po zmianie rejestracji nie będziecie mogli robić kont, mpcforumowicze :D.

Identyczną blokadę zrobili na Elswordzie koreańskim bo ludzie z zagranicy wchodzili. Róbcie teraz konta aby mieć na zapas

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Info bardzo ważne, bo długo nie będzie prywatnego serwera. Koreański global to jedyne wyjście do wbijania szybkiego poziomu i robienia SP na 30 lvlu.
Podpinam aż do czasu zmiany rejestracji.
Dziękuję za tak istotną rzecz.

Do nowych userów:

12.

Q: Co to jest NosTale SE?

A: To global. Koreański serwer, na który GameForge nie ma wpływu. Tam pojawiają się update, których jeszcze nie ma na PL.

Wszystko z NosTale SE: Klik!

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jak tu konta na zapas robić jak KSSN nie mam, a na mpc nie można dawać kSSn więc :P zbędne (przynajmniej dla mnie (to robienie kont na zapas) ) Ogólnie przydatne info. Pewnie polacy znajdą sposób na obejście tego ;P

1921.png

Opublikowano

Niestety nie znajdą sposobu - I-PIN nie znajdziesz w internecie, koreańczycy tworzą konta na jakiejś stronie, podają swoje pesele kssny i coś tam jeszcze. Sam tego nie ogarniam

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Narazie jeszcze tak. Data wprowadzenia ipinu jest mi nie znana.

PS. Sprawdzalem 30 pierwszych kssn na liscie. Wszystkie sa wolne ;)

Opublikowano

A ja mam do oddania jedno konto. Tam jest chyba woj 44lvl (chyba bo to konto jest MEEEEGAAAAA stare). Berek i Blade w tym blade troszeczkę bardziej rozwinięty. Nawet nie wiem czy to konto działa ale kto pierwszy ten lepszy :) Czekam na pw :)

A co to jest to właśnie I-PIN? I serio tego czegoś nie można z internetu wycyganić? W internecie jest wszystko xD

Opublikowano

Narazie jeszcze tak. Data wprowadzenia ipinu jest mi nie znana.

PS. Sprawdzalem 30 pierwszych kssn na liscie. Wszystkie sa wolne ;)

To ja mam 2k kssn i 1.5k wolne :D Wszystkim kolegą po 1 zł daje a 1 kumpel kupił ode mnie te całą listę za 10zł ; )

W razie czego PW. bo powracam na forum z długiej nie aktywności.

Ps. Dzięki za info Kuba ; > Fajne masz masowe konferencje na skype ;D

lucyfergif.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aj tam.. KSSN to podszywanie się pod kogoś, nie jest to legalne. Ja tam wolę się nie narażać kosztami w przyszłości .. oraz innych kar >.<

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...