Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupic za 70sm

xSomerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam z all itemow (na Solarze) z 40kk wiec doladowalem sobie 70sm... nie chce expic/ani dropic i mam 25lv... co kupic za te 70sm?

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

Zostaw sobie na tombole :) , 1 los to 10 sm a masz szanse na wierzchowca które są warte po 40kk na Solarze.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Kup item np. naszyjnik +0 z 3b przykładowo 2 do pz 6 miecze 6 dt I go zmixuj moze 1,5k pz wbije :D

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Zrób tak jeżeli to możliwe .

Kup byle jaki fms+9

i kup zmianki akurat odbre śr/um wejdą bo na bon do hp to nie radze ryzykować

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ma zmianki kupować z IS skoro na 20lvl ze skrzynki się dostaje więc kasa w błoto mniejsza o to... ja bym polecał zostawić na expienie lub lepsze dropienie na 35lvl czyli zakup rękawicy lub przy expie PD

Opublikowano

Kolejne nabijanie postów.

Według mnie najlepiej kupić rękawice złodzieja.

Możesz także spróbować zmixować item 5B ale to jest ryzykowne. Jeśli mix to jakieś lepsze rzeczy.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

To tak, wbiję 35lv, zrobię eq i kupię rekawice złodzeija na ewent wielkanocny :) Dz za powazne odpowiedzi a nie nabijanie postow ;p

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...