Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drzewa slabsze tekstury lub wylaczenie. Gdzie znajde ten mod?

Legionista997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje moda na wyłączenie lub zmniejszenie tekstur drzew. Chce uzyskać trochę więcej fps. Widziałem mody które usuwają drzewa i krzaki, ja chce tylko usunąć te drzewka lub najlepiej zmniejszyć ich jakość. Z góry WIELKIE dzięki za pomoc :)

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Jest mod na usunięcie koron drzew . na krzaki jak na razie nic nie ma . NIestety ten mod jest nielegalny i grozi banem

Opublikowano

Powiedz mi jedno .... jak usuniesz krzaki to gdzie niby się będziesz chować na mapie ?

Pozatym jak patrzyłem na mody na stronach to takiego czegoś nie było

Az mi ciśnienie skacze... Człowieku po kiego wała sie produkujesz jak nawet przeczytać poprawnie nie potrafisz?!

"Widziałem mody które usuwają drzewa i krzaki, ja chce tylko usunąć te drzewka lub najlepiej zmniejszyć ich jakość"

I bez takich tekstów ze dostaje sie za to bana, bo za wszystkie mody można dostać bana a jakoś nikt nie dostaje wiec bez przesady jak będę miał dostać to dostane i za wgranego skina.. -.-'

Myślałem ze ktoś mi pomoże tak jak kiedyś to bywało bo miedzy innymi po to było to forum, a teraz same sarkazmy lecą bo zamiast się nie udzielać jak ktoś nie wie to wali swoje opinie. Jak bym potrzebował opinii na temat tego czy używać modów to bym was zapytał a nie oto czy można je gdzieś znaleźć...

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Dokładnie. Mody są jak najbardziej dozwolone. Pomyśl, czy jakby były totalnie zakazane, to w plikach miałbyś res_mods ? Jak narazie trzy mody są nielegalne: celownik laserowy, ucięte korony drzew oraz Max Zoom Out.

Opublikowano

Dokładnie. Mody są jak najbardziej dozwolone. Pomyśl, czy jakby były totalnie zakazane, to w plikach miałbyś res_mods ? Jak narazie trzy mody są nielegalne: celownik laserowy, ucięte korony drzew oraz Max Zoom Out.

Miałeś na myśli free camera mod :)

Spróbuj pobawić się z WoT Tweaker. Można w nim dość sporo bajerów wyłączyć.

76561198001815076.png
Opublikowano

Witam, poszukuje moda na wyłączenie lub zmniejszenie tekstur drzew. Chce uzyskać trochę więcej fps. Widziałem mody które usuwają drzewa i krzaki, ja chce tylko usunąć te drzewka lub najlepiej zmniejszyć ich jakość. Z góry WIELKIE dzięki za pomoc :)

usuwa korony drzew i liscie ,prawdopodobnie zabroniony ale to twoja brocha

http://www.mediafire.com/?rynkgd367vpzgyd

Opublikowano

Miałeś na myśli free camera mod :)

No w u sumie to nie ;) Max Zoom Out też jest,a przynajmniej był zakazy na wersjach do 8.1 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...