Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4Story] Kolory

TPikaczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie .

W dzisiejszym tutorialu omówimy kolory zbroi .

Już w 2012r. na rynku 4story było można zobaczyć kolory, które zainspirowały graczy .

Stały się one w dość krótkim czasie bardzo popularne .

Gracze próbowali je wbijać godzinami , a gdy już się udało miały dość wielką wartość.

A mianowicie, o jakich kolorach zbroi mówimy ?

53026666.jpg

Tak to właśnie one poruszyły całą gre 4story , ale nie możemy zapomnieć, o tak samo popularnych plusach które nie zmieniały koloru zbroi , jednak zostawiały jego naturalny kolor, ale miały też dość duży, tak właśnie mówimy o tym :

M5FJ6BUS2TW3WBRV01RQ.jpg

Taki oto kolor, jest nazywany powszechnie piorunami bądź elektro .

CH3MOI635KUVVMA4S6XB.jpg

Ten nazywany jest Lawą

DS4SI5WZK5IMENCCL423.jpg

Ten oto kolor nazywany jest Wodnym/lodowym
HAZXVNLEWK6U1VCDLZWB.jpg

Ten kolor akurat , nazywany jest kolorem fiolet

images3ch.jpg

Ten oto kolor jest nazywany Toksycznym

Cześć wszystkim , mam nadzieje, że poradnik przydał się nie którym i będziecie już obeznani w kolorach zbroi .

Ps : Wybaczcie, że ostatni obrazek jest pomniejszony, ale zbyt duży format, był pozdrawiam
smile.png

ZAKAZ KOPIOWANIA I WKLEJANIA TEGO NA INNE FORA I NADAWANIA SOBIE PEŁNOPRAWNEGO AUTORSTWA !

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Dałeś elektro,lawę i tox. A ja się pytam czemu nie dokończyłeś ? GDZIE JEST LÓD I GRANATY ?

A po 2 nie jestes poimformowany

rózany to fiolet/fioletowy

Nie ma nowej lawy (n.lava)

Wodny to nie wodny bo wodny to inaczaj lód a ty pokazałeś nowy diament

i n. tox jeszcze .

Nie zostawie lajka temat nie dokończony.

Opublikowano

@UP

70% ludzi z gry , nazywa to inaczej . To , że nie pasuje to Tobie nie zamierzam zmieniać tematu. Tak nazywałem to od 2009r. i zdania nie będę zmieniać.
I jeszcze jedno , nie dodawałem więcej kolorów, bo jeżeli zauważyłeś odnosiły się one do tych zbroi z nowości.

@down

Haha widać jaki jesteś inteligenty. Sam nawet nie mogę skasować tematu to dla twojej wiadomości . I nikogo w błąd nie wprowadzam, nie grałeś w tą gre jak sam pisałeś bardzo długo więc po co się udzielasz ? Ja gram w nią ciągle bez żadnych stopów od 2009r. spotkałem się przeważnie z tą nazwą, tych nazw jest jeszcze kilka , ale ja wymieniałem tylko po jednej. Więc jeżeli coś nie pasuje , proszę opuścić ten temat. I jeżeli Cie wkurzam, trudno. Ja nie mówię, w jaki sposób ty się do mnie zwracasz. I jakie Ci błędy w moich tutach ? To Ty sobie coś wymyślasz . Tutoriale , akurat mam dobre, bo na koniec napisania tuta , sprawdzam informacje napisane przeze mnie i zgadzają się, więc ty mnie nie wprowadzaj w błąd, skoro są dobrze zrobione.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

chyba ty sobie nazywasz to kolorem różanym, weź wyloguj się tylko mnie denerwujesz a wode to ty w butach masz chyba

to jest diament są jeszcze 2 odmiany niebieskigo armoru które są nazywane różnie, np ciemno niebieski czy właśnie woda,a co do twojego różu to jest właśnie nowy fiolet ..!..

skasuj temat wprowadzasz ludzi w błąd tak jak większość tutoriali na temat 4story..

Opublikowano

Sorki gościu ale te twoje tematy są bez sensu.Moim zdaniem robisz te tematy aby dostać "Lubię to " a to nawet nie można nazwać tutorialem.Ten temat nikomu w niczym nie pomoże

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Krytyka, tolerancja... Poczytaj co inni sądzą o twoim tutorialu czy jak to nazwać. Moim zdaniem w grze pomoże to tylko w nazewnictwie, a i tak każdy nazywa kolory inaczej.

Opublikowano

Napisz innym kolorem "Toksycznym" bo widać tylko "Tksczym" a tam gdzie jest o y i n nic nie widać ( przynajmniej ja nic nie widze).

P.S. Ja bym poprawił nazwe z różanego na normalny różowy bo nie spotkałem się z graczem który pisał by że to jest różany.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurna chata, no nie wierzę... Tutorial o kolorkach... spoko! Ale wymieniłeś tu kolory i na ch*ja, skoro nawet nie napisałeś jak je zdobyć? Tutorial = Poradnik, a co mi poradziłeś? Jakie są kolory? Tu powinno być napisane bynajmniej w 1 zdaniu, np. można jest zdobyć wkładając do nich kamień koloru. A tu gó*no i nic. Wszystkie twoje tematy są beznadziejne.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe kolory? Tutaj jest zaledwie jeden nowy kolor. Za czasow jak gralem w pla to byly takie kolory:

-lava

-elektro

-ice

-woda

-toxic

Kilka miechow temu doszy takie kolorki:

-diament

-fiolet

-nowy toxic

-nowa lava (dark lava);

Opublikowano

Kurna chata, no nie wierzę... Tutorial o kolorkach... spoko! Ale wymieniłeś tu kolory i na ch*ja, skoro nawet nie napisałeś jak je zdobyć? Tutorial = Poradnik, a co mi poradziłeś? Jakie są kolory? Tu powinno być napisane bynajmniej w 1 zdaniu, np. można jest zdobyć wkładając do nich kamień koloru. A tu gó*no i nic. Wszystkie twoje tematy są beznadziejne.

Itemy z kolorami są dopiero od +17 . Inaczej nie zdobędziesz ;) a zmienic mozesz za pomoca czaru ;)

Brak sygny :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [4Story] Kolory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...