Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Yay

karteq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na aramie latwo wbic pente , sam moj kolega 2trzasna w jednym meczu.

A tak wgl ja tez musialem czekac dluuugo zeby wbic swoja pierwsza pente,bodajze tez 1,5roku a teraz po pol roku od czasu mojej pierwszej penty wbilem jeszcze dwie w przeciagu dwoch dni.To kwestia szczescia czy masz pente czy nie i tak w wiekszosci to nie do cb powinny nalezec fragi.

sstwc.jpg

Opublikowano

Na aramie multi kille są dużo łatwiejsze (szczególnie postaciami z dobry AOE) Pierwszą pente miałem po około 8miesiącach grania, a drugą kilka tygodni potem :) Vayne i Fiddlem.

Opublikowano

Na serio dopiero wbiles pente? :O

Ja gram od Sierpnia 2012 i wbiłem 6 pent ;D (Xin, Lee, Ez, AP Yi, Akali, Kata) Nie zebym sie chwalil ale troche dziwne xD

Gratki ale i tak szkoda ze ARAM

Opublikowano

Ja przez 2 Lata miałem tylko 1 Pente. Rivenką. : <

Zbieram Like ^^

Opublikowano

hue Ja gram ponad 2 lata i penty na summoner jeszcze nie walnąłem (mówie o poważnej pencie nie smurfy) :)

Opublikowano

Lol was ja przez 3 miesiące grania mam pente darius , ezreal i teemo ;] co prawda dariusa kupiłem za rp ;] ale penta jest szkole się troche na pbe ale ogólnie w lola gram 2-3 miesiące około

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...