Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj kilka mapek do expa zeby sie nie nudzilo ;d wiecej respu bossow bo na officialu wbije tyle ludu to trudno sie bossa bedzie dalo ubic ;d Daj na ulepszaczenie kd 100% ;d

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wysłałem podanie o konta, jeżeli jest jeszcze miejsce, z chęcią wbiję na serwer :)

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Nie polecam ;) Maszyny używają do atakowania mojego serwera VenoxMT2, co prawda serwer nie wystartował, lecz wolę ostrzec, że to "dzieci", które lubią bawić się czyimś kosztem.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

<3 Wreszcie powraca super serwer :) Zagram na Pewno super zapowiedz, mam nadzieje że wyłapiecie sporo bugów no i życzę Powodzenia lecz na becie nie będę ale na official wbije na 100%

Serwer Polecam grałem na poprzedniej wersji i się super grało ;) Update będzie super tylko szkoda że nie za dużo nowości ale 2 nowe bronie do Pvp są no i nowe bossy widzę i jeszcze mapa nowa ale premium ;) i to Plusik czekam do piątku Powodzenia jeszcze raz i Pozdrowienia :)<3

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Kiedy start serwera bd Oficjalny ?

W piątek ponoć szkoda że stare konta nie zostaną to jeden minus :)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Konta i wszystko zostanie ;)

Z broni na 65 będzie można 80 normalnie robić ?

ale po co tak robic ?

Kiedy start serwera bd Oficjalny ?

Official juz byl ale zmiana maszyny jest i dodawanie nowych rzeczy i rusza w piatek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...