Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Last Chaos - warto grać?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jest to ciekawe MMO. Jedynym defektem, który ciężko przeboleć, jest pvp. Co do IS; zależy czy masz zamiar grać dłużej, czy tylko przelotnie. Zwłaszcza na serwerze globalnym, który do najtańszych nie należy. Jeżeli jednak jesteś pewien to myślę, że inwestowanie w cash jest opłacalne, bo jednak pomaga/przyspiesza wbicie wysokiego poziomu.

Opublikowano

Według mnie nie warto zaczynać w to grać. Gra od początku nie została zrobiona dobrze - błędów jest multum.

Istnieje wiele gier podobnych do LastChaos, które nie mają takich problemów jak właśnie LC. Pograj w coś bardziej urozmaiconego np. Lineage II. Mówię Ci to z czystym sumieniem, bo LC nie idzie dobrą drogą.

Opublikowano

Klimacik z dwóch lat temu nie do opisania :) z wepem +10 , pu się biło w procku :) Teraz moim zdaniem lipa , jedynie to na privat można poszaleć bo global to dno i wodorosty . Chyba że Ciebie stać wydać 10tys zł min , żeby wpić maxa

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Klimacik z dwóch lat temu nie do opisania :) z wepem +10 , pu się biło w procku :) Teraz moim zdaniem lipa , jedynie to na privat można poszaleć bo global to dno i wodorosty . Chyba że Ciebie stać wydać 10tys zł min , żeby wpić maxa

Na PL'u na 10 tys może wbijesz 150..... -.-

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Na globalu lepiej nie graj, global :

to dno i wodorosty

Radzę Ci grać na prywatnych serverach takich jak, Teritoria EP2( Z doświadczoną ekipą, nie tak jak na CrewLC).

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Osoby które nie znają się na grze i bez pomocy (is) nic nie osiągną powiedzą Ci żebyś nie zaczynał gry na globalu.

Ja wydając tylko 300 euro wbiłem na lajćie 163lvl i mam jeszcze 8 pbi i 120xpb.

Oczywiśćie możesz grać bez doładowywania cash,znam ludzi co mają 145lvl i nie ładowali nigdy cash :)

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Na PL'u na 10 tys może wbijesz 150..... -.-

Zalezy jak wydajesz cash -.-

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Zalezy jak wydajesz cash -.-

Licze podstawy czyli :

30 day package

7 hours hp + mp boost

Cover c2

Cover na wep c1 + księga

Do tego dochodza XPB, PBI.... a cena xpb jest absurdalna.....

Opublikowano

Ale na pl tak się nie expi za cash tylko jakiś plvl do 90 później oddajesz ponad 20 tysięcy perfektów (na które Cię stać po sprzedaży cashu) na tym VIP klubu chaosu z is, później bierzesz kogoś do mc i wbijasz w godzinkę/dwie 140 później ciśniesz sam jak nie masz kolegów, ale nie zmienia to faktu że 10.000 zł to około 500.000 cashu, wystarczy na wyexpienie kilku postaci do 185...

Na ścisłość większość osób z top 100 nie ładuje cashu, to już nie te czasy kiedy był uznawany za niezbędny ^^

Opublikowano

Ale na pl tak się nie expi za cash tylko jakiś plvl do 90 później oddajesz ponad 20 tysięcy perfektów (na które Cię stać po sprzedaży cashu) na tym VIP klubu chaosu z is, później bierzesz kogoś do mc i wbijasz w godzinkę/dwie 140 później ciśniesz sam jak nie masz kolegów, ale nie zmienia to faktu że 10.000 zł to około 500.000 cashu, wystarczy na wyexpienie kilku postaci do 185...

Na ścisłość większość osób z top 100 nie ładuje cashu, to już nie te czasy kiedy był uznawany za niezbędny ^^

Godzinke,dwie?

Proszę nie rozśmieszaj mnie.

Minimum 5-6h.

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Dobrze masz kluby... ale dolicz sobie cene wep'a +18 itp przy cenie cashun 1 : 1kk to gółwno można zdziałać

Ale kto powiedział, że trzeba mieć od razu broń +18? Można zawsze zrobić mniejszy plusik i połączyć księgą. A wydatek np. na +13/14/15 jest o wiele mniejszy.

Opublikowano

Ale kto powiedział, że trzeba mieć od razu broń +18? Można zawsze zrobić mniejszy plusik i połączyć księgą. A wydatek np. na +13/14/15 jest o wiele mniejszy.

zrobienie każdej broni 149+ na nawet głupie +13 jest bardzo ciężkie + dolicz szanse na trafienie księgi +3, bo pomiędzy +15, a +16 jest olbrzymia różnica dmg.... to nie jest usa gdzie każda księga nie warta warta więcej niż 10kk..... 9cena z dawna, ale co tam) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...