Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto w tą gre grac jako jest jej cel?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego, że gram od samego wydania gry powiem pare słów, oczywiście to może być tylko moja opinia.
Na początek powiem , że gra ma na celu usprawnienie swojej postaci i ukazania się jak na najwyższych szczeblach.
Nie którzy mówią, że do tego potrzebny jest IS, ale czy, aby na pewno ? Nie koniecznie. Nie trzeba wydać na grę realnych pieniędzy, ważne, aby po 30 lvl potrafić uzbierać pieniądze na td. A za nie odkupywać itemy. Powiem tyle, że zakupywanie itemów z IS nie ma sensu, nawet w grze możesz je zakupić za pieniądze, jak popracujesz będziesz mieć.
Ale naprawdę gra ma bardzo duży cel, dzieje się w niej wiele, ale to naprawdę wiele, rozgrywają się wojny o ziemie i zamki, zwiększono nawet max lvl do 93, co daje jeszcze więcej zabawy, po prostu udoskonalaj się, trzymam kciuki.

@Down.

Uważam, że powinieneś zagrać na globalu.
Naprawdę bardzo ciekawie
się gra, i jest naprawdę opłacalna. Pograsz trochę to na pewno Ci się
spodoba, sam kiedyś poświęcałem na nią bardzo , ale to bardzo dużo
czasu, teraz trochę go zmniejszyłem , ale to jest jedyna gra do której
zawsze chce powracać. Miłej gry życzę :).
@Edit , TrollFaces , wybacz. Nie zauważyłem błędu, pomyliło mi się gdyż, na teście był 99 , sorry , mała pomyłka :P

Link :

www.4story.pl

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Z racji tego, że gram od samego wydania gry powiem pare słów, oczywiście to może być tylko moja opinia.

Na początek powiem , że gra ma na celu usprawnienie swojej postaci i ukazania się jak na najwyższych szczeblach.

Nie którzy mówią, że do tego potrzebny jest IS, ale czy, aby na pewno ? Nie koniecznie. Nie trzeba wydać na grę realnych pieniędzy, ważne, aby po 30 lvl potrafić uzbierać pieniądze na td. A za nie odkupywać itemy. Powiem tyle, że zakupywanie itemów z IS nie ma sensu, nawet w grze możesz je zakupić za pieniądze, jak popracujesz będziesz mieć.

Ale naprawdę gra ma bardzo duży cel, dzieje się w niej wiele, ale to naprawdę wiele, rozgrywają się wojny o ziemie i zamki, zwiększono nawet max lvl do 99, co daje jeszcze więcej zabawy, po prostu udoskonalaj się, trzymam kciuki.

ja szukam gry jakiejs i wlasnie mysle nad ta. Czyli mowisz ze oplaca sie grac?

jeazcze jedno, no globalu czy na privie grac?

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się grać na privach, za łatwo, za bardzo ciągnie do ściągania hacków. Najlepiej grać na globalu, uczciwie i z satysfakcją z wbicia Lv bądź zdobycia itemku, kasy.

Nie wydawałbym pieniędzy na IS, bo po co? Wystarczy trochę wolnego czasu i chęci żeby uzbierać kase i coś sobie kupić.

TPikaczu Lv podniesiono do 93.

Tylko dodam jedno, graj z umiarem i z rozsądkiem, nie spędzaj na niej całych dni.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Grać się opłaca jeżeli lubisz bardzo monotonne qesty ( pieczątki). Celem jest wbicie 93lv i zabijanie graczy z przeciwnego królestwa. Aktualnie kupownia itemków z is jest nieopłacalne bo mażna kupić te itemki w grze z wirtualne pieniadze.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Spędziłem przed tą grą wiele godzin, chociaż nigdy nie wbiłem maxa, a grałem odkąd maksymalnym lvlem był 67. Kiedyś się biegało z eq 17-20 na td10 bodajże (ten z yesode ) i była frajda, zbierało się ludzi na grzyba, zabijało derki. Tak samo wojny, po wojnie do ardir i honor nabijać. (Najlepiej mieć już maxa wtedy) Teraz ostatnio nie grałem, znudziło mi się już lecz niedawno dodano jakąś epicką mapke z wojną (ogrody?) więc jest zajebiście, grałem tylko raz na niej postacią znajomego. I największym problemem były lagi. Otóż gdy zbierał się cały valorian i derion, wszyscy puszczali aoe nie dało się nawet ruszyć. Tak samo było z Gebrą. Jeżeli masz grać to chyba lepiej na globalu! Priva wyklucz bo się nie opłaca moim zdaniem chyba że nie chcesz wydawać PLN.

Opublikowano

Ostatnio grałem w tą gierkę jakiś czas temu ale na globalu jak na globalu, obdzierają ze skóry w is lecz dosyć fajnie się gra. To samo na EterniaGames priv, również przyjemnie się gra, dozwolone hacki lecz z takimi ratami lepiej się gra bez hacków.

| Random |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...