Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PRIV]ProfessionalWars ( Świat 2) - Serwer Plemion

EmpirePlemiona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne BŁAD mam 5 poziom stajni i nie moge zbadac LK, w stajni pisze ze nie jest zbadana, a w kuźni ze warunki nie spelnione !

Napraw to szybko bo musze zbadac lk !!!

JAK @UP pisze !

Opublikowano

1500 pików tworzy się w 13 min wydaje mi się , że przy tej prędkości powinni szybciej się rekrutować , co nie ?

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

A Koszary na 25 ?

Ten serwer Jest naprawde NIEDOROBIONY !!!

Koles atakuje mnie taranami czas tarana z jego wioski : 48 sekund a atak idzie z taranami 16 sekund.

I to jeszcze nie koniec ja nie moge wycofac wojska bo za krotki czas bo jak idzie atak serwer dziala 2x wolniej i tnie !

Nie wiem czy cos z tym zrobisz bo z takimi bledami naprawde nie ma sensu grac !

Opublikowano

Bitch please. Syf jakich mało. 5 minut i to dosłownie 5 minut Cię nie ma i już zakończyłeś grę na tym serwerze.

Opublikowano

Jesli Ci o mnie chodzi to nie spinaj dziwko, zagraj se na takich lagach jakie ja mialem odechcialo mi sie grac juz z toba jak nie wycofalo mi po raz pierwszy wojska 15 sek wchodzilo w wioske to powodzenia.

A ty jestes taki dobry, ze sie szykowales do walki z P a po godzinie gry do nich dolacza, jestes leszczem i tyle, jakbym lagow nie mial to bys wioseczki nie mial ;p

Opublikowano

WTF? Gościu, po pierwsze nie jestem w P. Po drugie do Ciebie nie przysłałem nawet 1 jednostki. Poszedłem na chwilę do WC i qwerty przejął mi 4 wioski -,-

Opublikowano

jestem za założeniem nowego świata z prędkością 650 , tylko dopracuj go dobrze nie tak jak na świecie drugim ...

Opublikowano

jeśli można wiedzieć na jakim silniku stoi ten serwer . ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...