Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Podmiana mobów

Bilko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam kamer moda i gdy chce zamienic wyglad mobow moge zmienic tylko na te moby ktore sa nizej w tabelce , a gdy zmieniam na te wyzej nie widac ich wogule tylko wala dmg. wie ktos moze o co chodzi?

Opublikowano

Pewnie źle coś robisz? Pewnie psujesz [TABY] między ID ,a nazwą modelu moba

wszystkie moby sie zamieniaja oproczy tych ,,nowych'' dodanych na server.wyglada to tak jaby tylko tych nowych sie zmienic nie dalo a zarazem np orka nie mozna zmienic na te moby

Opublikowano

Moby są podzielone na 2 pliki te z mniejszym levelem do monster.eix a te z większym monster.epk.Więc jeśli masz moba np dziki pies w monster.epk to nie zmienisz jego wygladu na np moba,który znajduje się w monster.eix.Rozpakuj oba pliki i tam zobaczysz jakie moby znajdują się w jakim pliku.

Wiem,że zle podałem nazwy plików ale już nie pamietam dokładnie

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

sa tylko pliki Monster.eix Monster.epk monster2.eix monster2.epk da sie jakos zrobic zeby dalo sie zamieniac te moby?

Opublikowano

Pewnie źle coś robisz? Pewnie psujesz [TABY] między ID ,a nazwą modelu moba

Po co wprowadzasz go w błąd?Temat rozwiązanyn na GG moby były w monster2 a user podmieniał na moby z monster

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...