Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena solar!

xalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka,siemka mam pytanie. Czy oplaca mi sie sprzedac konta ktore opisze zaraz na dole na solar s26 i kupic za nie woja body 83lvl na feniks(120zl)? (jak mozecie to na piscie ile te konto na solar warte jest.

Woj-body 56lvl

rib+9sr 27 kd +3 moba i kryta

smierta+9 1,5khp

zelek+8

okragla+6

ebo+9

buty 1khp

bransa1khp

nasior1khp

militar

skille: aura m3 wirek m5 berek m2 szaarza 3 trzystronne 1

dokladam buffke 40lvl blogo m3 pomoc m2

dokladam droopka 40lvl sura wp ostrze m1 zbrojka m4 reszta strach fms sr 35, yy +7 2khp,pieciokatna+7,wyzywka +6 i oczywiscie kon bojowy oraz na dropku sa 2 wilki na 7dni.

I tu moje ppytanie ile to warte na solarze i czy oplaca mi sie to sprzedac i kupic sobie za to woja na feniksie czy lepiej zostac na solarze??? Dam plusy za fajne odpowiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm, sądząc , że wszystko jest +9 praktycznie i ma HP. Sskile nie są dobre, lecz jak dokładasz buffke + tego dropka. To możliwe, że koło 70=80 zł weźmiesz. Jeżeli chcesz kupic tego woja, dla mnie by to się średnio opłacało, jakbym kupil 83lv, ponieważ to jest praktycznie końcówka gry.. I tylko byś musial expic . Chyba , że eq nie ma. Jak masz tego droppka i buffka, to lepiej sam wszystko osiągnij ;P.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...