Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nie ma jak przegrany ranked z rana

jesperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

porazkag.png

Oczywiście bot premade i lose, skąd się takie trolle biorą -.-

Do tego gp jungler, 0 dmg i nie ma jeszcze jak yi ap, gdzie w późniejszej fazie gry gówno robi.

Opublikowano

No porażka normalnie, aż się płakać chce :D Z tego srebra nie wyjdę przez takie retardy :D

Opublikowano

Też na silver I siedze na EUNE, współczuję :p Co do gry to z samego bota ponad 20 killów lol.

Opublikowano

No porażka normalnie, aż się płakać chce :D Z tego srebra nie wyjdę przez takie retardy :D

Ja musze w bronze 1 siedzieć, ponieważ, iż,gdyż w KAŻDYM bez wyjątku rankedzie znajdzie sie jakiś afk, albo troll który zabija sie w bazie przeciwnika chyba trzeba pomyśleć nad zmiana serwera

Opublikowano

skąd się takie trolle biorą -.-

Do tego gp jungler, 0 dmg i nie ma jeszcze jak yi ap, gdzie w późniejszej fazie gry gówno robi.

Na trolle to mi to nie wygląda. Po prostu slabiej im wyszła gra :)

GP w jungli ujdzie, a AP Yi jest bardzo mocny nawet w late game.

A i tak mogłeś ich wycarrować bo dostałeś Dariusa jako picka.

Opublikowano

Teraz darius'em można grać na każdym rankedzie, bo go już nie banują ;> Starałem się cerrować ale mój team totalnie nie ogarniał :> No ale cóż w końcu wyszedłem z silvera dziś :D

Opublikowano

Ja pewnie utkwie w Bronzie I albo jeszcze głębiej spadne, bo najpierw wyzywają mnie od polaczków, a potem sami feedują topa czy mida. Stereotyp o polakach już mi się znudził, zawsze jak polak zjebie, to odrazu, że cała polska to zjeby itp. a jak wyccaruje gre to nic nie piszą... nic.

Ps. Szukam osoby która mnie wyciągnie z Bronzu I, mam promocje best of 5 i przegralem 2 i 1 wygralem, jak teraz przegram, to musze od nowa wbijac, gram adcarry, tylko i wylacznie, 90%gier to adc :)

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Powiem ci tak po 1 Darius to tera jest słaby .Łatwo go dednąc skontrować-Nie wycarrujesz gry dariusem. Osobicie ja mam gold 3 I powiem ci że jak chcesz carrować gre to polecam 3 postacie-Vi-Kha Zix-Zed -Na moim poziomie Te postacie carrują gre co chwile .:)

Opublikowano

Nie że coś ale AP Yi to właśnie w late kara że cholera ... Poza tym jaxowi dałeś się nafarmić, nałapć killi więc i tak byście przegrali

Opublikowano

"Ranked z rana jak śmietana"

Troche ich nafeedowaliście :D

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...