Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Aion to fajna gra?

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ! :] Postanowilem pobrac Aiona, poniewaz nigdy nie gralem w gierki typu : WoW itp...

Chcialem zobaczyc czy mnie to wciagnie i mi sie spodoba.. !

I tutaj pytania do was ! :D

- Czy wedlug Ciebie Aion zasluguje na granie przez dluzsza chwile ?

- Jaka klasa postaci sprawia najwiecej frajdy z gry i jest najlepsza dla poczatkujacych ?

- Czy mozna tam spotkac polak'ow ? Czy jest ich tam duzo... ( Jak tak to na jakich servach )

- Czy w Aion jest takie cos jak w WoW'ie czyli : Raidy z gildia itp...

- Twoja opinia o tej grze..

Za kazda odpowiedz daje liky.. !!

20utztj.jpg

Opublikowano

1. Aion jest fajna grą na początku, posiada fajne questy, grafikę, jedyne co odstrasza to pobieranie prawie 15GB (+ wszystkie patche).

2. Postacią na początek to Warrior - Wojownik, a sprawiająca frajdę Scout - Zwiadowca i Mag.

3. Jeśli szukasz polaków to napisz tutaj http://www.mpcforum.pl/forum/7-inne-gry/ może ktoś się znajdzie (ja nie gram już), wiem że na Nexusie gra dużo polaków.

4. -

5. Grałem na Anuharcie, wbiłem ten 55 lvl i nuda. Moim zdaniem gra fajna na początku ,ale potem jest ta monotonia.

EU Aion jest do tylu z update.

Wkurzają mnie Gold Pack (bez nich na EU jest ciężko)

Szczerze? Jakbym miał wrócić to wolałbym chyba w Metina grać.
Zapraszam jeszcze tutaj:
Opublikowano

1.Grałem w Aiona ponad tydzień po stronie aniołów i to co mogę powiedzieć to że gra jest świetna, no i jeszcze te latanie : ) Według mnie gra warta pogrania

2.Szybkie zabijanie stworów to chyba mag,albo zwiadowca spelle mają genialne jeżeli coś ma się dziać to z tymi postaciami według mnie to te klasy rządzą na expie, wspomne również nie wojownik tez nie jest zły, najlepszy templariusz : ) xD

3.W całej mojej karierze spotkałem do 5-7 polaków .. Więc jeżeli ktoś gra to pewnie nie daje po sobie poznać ze ten to polak, tak samo jak ja xD

4.Nie grałem w wowa -,-

5.Ogólnie to mnie wkurwia to że tradować się nie da, bo można tylko za pomocą tego że trzeba coś kupić za rly kase, tak samo jak up wrócił bym prędzej do m2 nim zabrał się 2 raz za tą gre ..

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

1.Aion jest na prawdę rozbudowaną grą sa zobaczysz jak zaczniesz wbijać lvl i będzie Ci dochodzić coraz więcej questów instancji map itp. (Sam od niedawna siedzę na 60 i miałem mały problem z ogarnięciem wszystkiego ;))

2. Jaka tylko chcesz. W Aionie każda klasa jest dobra tylko jeśli umiesz nią grać, czyli wszystko zależy od upodobań.

3. Polacy Hm powiem tak gram na serwie Spatalos i uważam że z 35-40% serwa to Polacy. Z tego co się orientuje to Spatalos jest na chwile obecną najbardziej zabalsamowany pod względem ilości Asmo i Eylos'ów . Więc jak najbardziej polecam tego serwa ^^. Zresztą jeśli chcesz zobaczyć aktywność polskich legionów na danym serwerze zapraszam na Polskie Forum Aiona do działu Legiony i sojusze, zobaczysz ile na danym serwerze jest polski legionów i sam wybierzesz.

4. Raid Hm jeśli chodzi o instancje to jest tego pełno i na pewno nie będziesz narzekać. A co do raidów z legionem (zamiennik gildii występujący w aionie) to najczęściej jest to zdobywanie fortów na Reshancie, Tiamarancie, Ignisson , wspólne chodzenie na wybrane insty w celu wbicia lvl legionu, jak i wspólne wypady na oko do Tiamaranty (Full Pvp + ewentualne Pve ).

5.Gra super cały czas się rozwija dlatego nie nudzi się bo ciągle są dodawane nowe insty, max lvl , remodele (skiny wyglądu ) itp Dlatego polecam bez zastanowienia.

Ps Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz PW lub tu postaram się udzieli odp. ;)

Opublikowano

1.Aion jest na prawdę rozbudowaną grą sa zobaczysz jak zaczniesz wbijać lvl i będzie Ci dochodzić coraz więcej questów instancji map itp. (Sam od niedawna siedzę na 60 i miałem mały problem z ogarnięciem wszystkiego ;))

2. Jaka tylko chcesz. W Aionie każda klasa jest dobra tylko jeśli umiesz nią grać, czyli wszystko zależy od upodobań.

3. Polacy Hm powiem tak gram na serwie Spatalos i uważam że z 35-40% serwa to Polacy. Z tego co się orientuje to Spatalos jest na chwile obecną najbardziej zabalsamowany pod względem ilości Asmo i Eylos'ów . Więc jak najbardziej polecam tego serwa ^^. Zresztą jeśli chcesz zobaczyć aktywność polskich legionów na danym serwerze zapraszam na Polskie Forum Aiona do działu Legiony i sojusze, zobaczysz ile na danym serwerze jest polski legionów i sam wybierzesz.

4. Raid Hm jeśli chodzi o instancje to jest tego pełno i na pewno nie będziesz narzekać. A co do raidów z legionem (zamiennik gildii występujący w aionie) to najczęściej jest to zdobywanie fortów na Reshancie, Tiamarancie, Ignisson , wspólne chodzenie na wybrane insty w celu wbicia lvl legionu, jak i wspólne wypady na oko do Tiamaranty (Full Pvp + ewentualne Pve ).

5.Gra super cały czas się rozwija dlatego nie nudzi się bo ciągle są dodawane nowe insty, max lvl , remodele (skiny wyglądu ) itp Dlatego polecam bez zastanowienia.

Ps Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz PW lub tu postaram się udzieli odp. ;)

Kim grasz elosi czy asmo ? :D co do gry polecam sam od niedawna gram fajna :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...