Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagralibyście...

Pan_Dynia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z takimi pluginami wg. mnie byłby to FB + SV , lecz frakcje też mógłby by być .

mihcio15.png

Opublikowano

No nie wiem ja bym odradzał robić taki serw jest to zbyt znane może zbierz jakieś pluginy typu speef SG Ma i odpal serw może jeszcze mwParkour2

1271.jpg
Opublikowano

Że tak powiem. Nie włożysz nie wyciągniesz więc z taką ilością slotów odpada. Jak dla mnie to nie powinno być w ofertach hostingów serwerów mniejszych jak 40 slotów, bo na taki 10/20 slotowy, każdy może sobie pozwolić przez przez co 80% takich serwerów nie jest wcale dopracowanych i po pierwszym miesiącu pada, ale bałaganu narobi zabierając innym, większym graczy. Bo jeżeli już ktoś wyda te kilka dyszek na ten 40/50 slotowy serwer, to będzie chciał, aby on na siebie zarabiał, a taki mniejszy to co ? Nie uda się, poczekam na kieszonkowe i znów założę.

Tak więc jestem na nie

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Że tak powiem. Nie włożysz nie wyciągniesz więc z taką ilością slotów odpada. Jak dla mnie to nie powinno być w ofertach hostingów serwerów mniejszych jak 40 slotów, bo na taki 10/20 slotowy, każdy może sobie pozwolić przez przez co 80% takich serwerów nie jest wcale dopracowanych i po pierwszym miesiącu pada, ale bałaganu narobi zabierając innym, większym graczy. Bo jeżeli już ktoś wyda te kilka dyszek na ten 40/50 slotowy serwer, to będzie chciał, aby on na siebie zarabiał, a taki mniejszy to co ? Nie uda się, poczekam na kieszonkowe i znów założę.

Tak więc jestem na nie

Hah, rozwaliłeś mnie tym. Hostingi najwięcej zarabiają właśnie na takich 10-20 slotowcach. Gdyby nie było ich w ofercie większość hostingów nie oferowała by w ogóle nic z mc bo nie było by zysku. Ale zgadzam się, serwery ostatnimi czasy są coraz chujowsze.

/Nie zagrałbym.

Opublikowano

Bez AdminShopu proszę ... To by juz był FB :D. Jeśli będzie ze 100 slotow to może zagram, a będę grał jeżeli będzie to ogarnięte ;/.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Po prostu jeśli miła administracja to więcej ludzi . Jeśli coś wymyślisz to gratulacje . Na pewno zagram na twoim serwerze !!

Powodzenia :)

ac2tap2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...