Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziwne lagi

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pro lapka

16 gb ramu intel i7 itp

normalnie mam 100 fps a od czasu do czasu najczesciej gdy pojawia sie przeciwnik spada do 10 fps

uzywalem wielu programow i dalej tak jest

Opublikowano

To, że masz pierdyliard ramu i i7 wcale nie oznacza, że masz "pro lapka" :) Podaj resztę podzespołów, ja się tam nie znam ale jak wejdą ludziska od sprzętu to pierwsze co zrobią to zapytają Cię pewnie o pełną specyfikacje. Ja mogę dodać, że WoT to strasznie zoptymalizowana gra, która ma swoje humory, nikt nie wie jak jej dogodzić, niektórym właśnie na "pro sprzęcie" chodzi gorzej od przestarzałych blaszaków, przypomnę również, że gra korzysta bodaj z maks. 2 rdzeni czy nawet jednego :) Od siebie mogę polecić przeczyszczenie kompa CCleanerem i może odkurzaczem (Taki program ;p), uruchom też grę GameBoosterem. Pozdrawiam.

Opublikowano

zrobilem all up co radziles

jesli to prawda z tymi prockami to na 100% to rpzez to poniewaz mam 8 rdzeni po 1,6 :/

Opublikowano

Tak jak kolega wcześniej powiedział , to że masz wypas sprzęt nie oznacza że będzie Ci wszystko śmigać jak ta lala.Dużo ma też tu do powiedzenia serwer gry , ja mam 15 fps i ładnie wszystko lata , ale jeżeli jest w koło mnie więcej jak 3 czołgi zaczynają się jaja , trwa to ok. minuty i wszystko wraca do normy .

Najgorzej tnie jak nie odczekam na początku jakieś 20 sekund z włączonym trybem snajperskim , jeżeli to zrobie to jest ok.

No i myślę że system też może mieć sporo do gadanie , mówi się że "7" jest lepsza do gier , ja mam XP "stary ale jary " rzadziej mam jakieś przycinki jak inni

Opublikowano

mam win 8 jbc

mowisz zeby odczekac chwwile z trybem snajperskim? przetestuje

Opublikowano

Tak , jam ma 2 rdzenie po 2,5 :D bez pokręcania :D jest moc :D

Jak masz 1,6 to sie dziwie że wogule grasz.

A gamebooster próbowałeś ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

To na bank wina procesora, a może i reszty podzespołów (których wciąż nie znamy ;<) poinstaluj tekstury 5%, powyłączaj efekty, dymy itp wtedy powinno być dobrze.

Opublikowano

tak tylko że nie laguje mi ciągle bo normalnie przez 3/4 bitwy mam dokladnie 100 fps

tylko w niektorych momentach spada do 10 i wzrasta ping do ok 500

uzywal programow takich jak gamebooster i jeszcze cos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...