Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] SPGs FTW!

Upadly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pondering over the recent balancing adjustments and the way we've screwed up SPGs so badly, I have come to the idea why not enable TD sniper more for SPGs.

Indeed, many of the SPGs in real life had optics that allowed to fire directly. And after the MM change with a semi-hard cap for SPGs TD mode has become even more difficult to use.

In the light of upcoming expansion of SPG lines up to tier 10, this might be a nice change making the game a little less arcadish (if you get what I mean ). Imagine multiple SPGs driving here and there in TD mode.

Co myślicie o arty tier 10 albo tym TD mode?

dla mnie arty 10 tier będzie spoko jak je osłabią a nie ulepszą...

co do td mode to dla mnie pomysł badziewny...

1213o.jpg

Opublikowano

http://overlord-wot.blogspot.com/

Strona na której wyciekają wszystkie informacje w wot/wowp/wobs obsada:

Dmitry Yudo aka Overlord, jack of all trades

Alex Levakov aka KGB, Producer

Chris Keeling aka ChrisK, Senior Produce

spora część ich informacji się potwierdza

1213o.jpg

Opublikowano

Xanter, wszyscy wiedzą już od paru miesięcy że arty przeniosą na T10. Myślicie że dlaczego je osłabili? Żeby potem im dać buffa. Ale TD mode będzie przydatny przy niskotierowych artach np. M7 Priest.

Opublikowano

T57 2 tierem arta wbilem jednego z pierwszych specjalistow jadac na tdka

co do tematu, poczekamy zobaczymy. to bedzie dziwne

shoob.png

Opublikowano

Xanter, wszyscy wiedzą już od paru miesięcy że arty przeniosą na T10. Myślicie że dlaczego je osłabili? Żeby potem im dać buffa. Ale TD mode będzie przydatny przy niskotierowych artach np. M7 Priest.

Ja wiem że przenoszą ale mi chodzi konkretnie o skasowanie trybu salitarnego (czy jak to tam sie zwie). Wątpię żeby trzeba było strzelać na ślepo.

76561198001815076.png
Opublikowano

To jest specjalny tryb :) ale umówmy się że satelitarny :)

Jak dla mnie może być , wreszcie balans .

BTW nie wiemy jak zachowa się mm przy tych zmianach .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...