Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dl][autorski] LifeBan - Kilka żyć i czasowe bany

Unity3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry plugin przyda się daje lajk ale mam pytanie nie dotyczące plugin-u da się jakimś plugin-em podpisać że jak gracz umrze to np tepa go do danego miejsca i zmienia mu rangę

936131400425106482086.png
Opublikowano

Dobry plugin przyda się daje lajk ale mam pytanie nie dotyczące plugin-u da się jakimś plugin-em podpisać że jak gracz umrze to np tepa go do danego miejsca i zmienia mu rangę

To pytanie nie jest zbytnio związane z pluginem xD, ale niestety nic mi nie wiadomo na temat pluginu, któy mógłby takie coś robić. Ale ogólnie zawsze możesz zgłosić się do jakiegoś developera to zrobienie ci takiego pluginu.

Opublikowano

po prosty spolszczony lifemc ^^

Tak, ale jest także rozszerzony o dodatkową funkcję tymczasowych banów, która była swego czasu poszukiwana :)

Opublikowano

o ale dobrze że jest rozwinięty o ten tymczasowy ^^ ale w większości to i tak jest LifeMc

Jest on przynajmniej przywrócony do życia, bo plugin ten jest nieaktywny i nie wiadomo co może się z nim stać. Nadal mam go zamiar rozwijać i usuwać wszelkie możliwe bugi.

Ej dało by się tak zrobić żeby 3 diamenty dawały 1 życie ?

Dałoby się sprawdzać trzy w ręku ma 3 diamenty to wtedy dodaje życie, ale myślę, że sam możesz dać taką opcję, bo to niewielki wysiłek. A czy ja to dodam to jeszcze nie wiem :)

Opublikowano

Witam, mógłbyś poprawić trochę ten plugin żeby nie było tych błędów interpunkcyjnych i pisało jak na KM sezon 4:

(Na niebiesko) Ilość żyć: 3

Byłbym bardzo wdzięczny.

I mam jeszcze pytanie, jak edytowałeś ten plugin jeśli z tego co wiem, plików .class nie da się edytować.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, mógłbyś poprawić trochę ten plugin żeby nie było tych błędów interpunkcyjnych i pisało jak na KM sezon 4:

(Na niebiesko) Ilość żyć: 3

Byłbym bardzo wdzięczny.

I mam jeszcze pytanie, jak edytowałeś ten plugin jeśli z tego co wiem, plików .class nie da się edytować.

Dziękuję i pozdrawiam.

Plugin będzie jeszcze dopracowywany, ale jak na teraz musi wystarczyć jak jest. Jeżeli dobrze zdekompilujesz plugin to możesz zdziałać dużo.

Opublikowano

@UP Dziękuję za odpowiedź.

Znalazłem plugin InClassTranslator lecz po przetłumaczeniu pluginu (próbowałem nawet tylko komunikaty) przez ten program, wywalają błędy na konsoli i plugin (LifeMC) nie działa.

EDIT: A tak wgl. to link nie działa.

Opublikowano

@UP Dziękuję za odpowiedź.

Znalazłem plugin InClassTranslator lecz po przetłumaczeniu pluginu (próbowałem nawet tylko komunikaty) przez ten program, wywalają błędy na konsoli i plugin (LifeMC) nie działa.

EDIT: A tak wgl. to link nie działa.

Link poprawiony :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajny plugin przetestuje go

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...