Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motorower ;>

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ; ] Jakoż mój tata sprzedał mój stary skuter bez mojej zgody -.- Musze znależć sobie nowego ;> A wiec mam pytanie czy znacie jakies dobre marki motorowerów 50cc. Może to być też jakiś dobry skuter ;) I nie piszcie 1 lepszego jaki wam sie na allegro wyswietlił tylko z życia jak mieliście czy kolega miał itd :> Cena tak do 2100 ;) Nie musi być nowy ;3 Dam like :D

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

To jest 80 ? ;3 Bo jak tak to nie bo jak mnie Panowie Policjanci złapia to dupa xD

Opublikowano

Słabe, awaryjne, trzepie się wszystko, że dojść można, poczytaj sobie o chińskich 50'tkach. Lepiej 2suwa kupić.

Opublikowano

LOL :D polecacie mu jakieś gówna...

Do 2100 zł, powinieneś dostać Peugeot Speedfight I / II a to na prawdę zajebisty skuterek i mogę uczciwie powiedzieć że silniczki robią najlepsze w swoim klasie, ogólnie rzecz biorą to Peugeot Speedfight II jest najładniejszym z skuterów i bez awaryjnym, tak samo mogę polecić Yamahe Aerox i Aprile SR - te dwa modele akurat nie miałem, jeździłem i są ciągle jeżdżone przez kumpli i są zadowoleni, wystarczy poczytać na necie o opiniach :)

Do tej kwoty SF II dostaniesz, ale trochę już skrzywdzonego przez los, ten model jest najbardziej pożądanym przez młodzików, dużo osób je tuninguje dla lepszego efektu , do tej kwoty pewnie dostaniesz SF II do roku 2003/2004 w stanie lakierniczym do poprawki, ale lepiej kupić taki niż nowy ale chinola, a zawsze możesz wymienić wydech ( praktycznie w każdym SF II jest sportowy ), wariator na sportowy, lekkie rolki i śmigać :) Miałem owego SF II, była to wersja WRC 307 50cc, kupiłem go po lekkim tuningu ( mechanicznym ), ja go dokończyłem i zamykałem licznik przy 100km/h ! pamiętaj to zwykła pierdziawka 50cc, a w dwoje osób pod górkę miałem 55km/h ! a czy chinol w dwoje osoby pod górkę ( waga ponad 150 kg ) poleci 55km/h ? po jakimś lepszym tunignu może i tak, ale strach myśleć jak to wszystko w środku liche, mój SF II ciągle dostawał w pizde , ostra górka, jadę z kumplem, musiałem się zatrzymać i cała pizda ponad 1km w górę, chinolem za h*ja byś nie wyjechał :) a jeśli tak to h*ja byś tak zgrzał po pewnie AC a skutki mogą być gorsze, upierdoli się pasek i zawinie się o wariator i gleba ;)

Piękny design, nawet na serii jest mocny, czego chcieć więcej ? mhm pewnie cena żeby była niższa :)

I pamiętaj, jak skusisz się na nowego skutera to kupuj dwu suwa :)

PS. gdyby Cie interesowało wydać więcej na skuter to z ucziwością mogę polecić osobiście Gilere DNA, jest to skuter z silnikiem 50cc/125cc ( zależy od wersji ), piękny design, silniki nie do zdarcia, i wygląd ścigacza lecz to ciągle pierdziawka .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Nikt mu gowna nie poleca, am6/derbi robi z kiblami co chce ale w tym budżecie to mu pozostają tylko kibelki. Bierz coś z silnikiem minarelli jak nie masz kasy na am6/derbi.

Opublikowano

Ja chce zwykły motorower na szose 500m do szkoły i spowrotem ; D Po szkole pare km bd robił i to tyle ;> Myśle nad tym Routerem WS 50 ;> Speedfighta lookałem ale jak juz kolega wyzej napisał skrzywdzone przez los ;)

Opublikowano

Ja chce zwykły motorower na szose 500m do szkoły i spowrotem ; D Po szkole pare km bd robił i to tyle ;> Myśle nad tym Routerem WS 50 ;> Speedfighta lookałem ale jak juz kolega wyzej napisał skrzywdzone przez los ;)

No wiesz, pisałem to na swoim doświadczeniu :) gdy byłem na kupnie to trochę tego obejrzałem.

Napisałem że do tej kwoty to przeważnie są skrzywdzone przez los , lecz nie zawsze ! może trafi się egzemplarz który jest po prostu porysowany, po lekkim szlifie itd i cena będzie niższa a skuter mechanicznie niech będzie nie ruszany bo lepiej mieć serie i samemu polepszyć osiągi a nie kupić już skutera przez kogoś nie wiadomo jak zrobionego...

Ten Router WS 50 nawet ujdzie ;d design dupy nie urywa i jest chłodzony powietrzem ;x

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Żadnych rometów, zippów, junaków i innych made in china motorów. Za 2tyś. poszukaj sobie Piaggio Liberty 50 2T i będziesz zadowolony. A co do WSZYSTKICH nowych skuterów za 2 tyś złotych to więcej będziesz spędzał czasu pod nim niż na nim.

1280314365-U1.png

Opublikowano

powiem ci tak, ja mam kingway yarox 50ccm

pierwszy silnik był troszkę słaby, ale zmieniłem na 60ccm i na drugim silniku mam już prawie 7000km. i jezeli coś sie zepsuje to np manetka i chyba tyle. fakt chinski bo chinski ale fajnie smiga;]

Opublikowano

Temat do zamknięcia ;> Kupuje Keeway'a Hurricane. Czytałem troche o nim znalazłem taniego jutro po niego jade ^ ^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...