Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z bonami

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mało się znam na tym. Więc zacznijmy od razu:

1. Czy jak mam fms na +9 to mogę dodać do niego 2x kd i wtedy mieszać bony? Czy muszę to zrobić przed dodaniem kd?

2. Czy kd (który np. daje "brak efektu") można wyjąć i włożyć następny raz inny kamień?

3. Jak sobie kupię zbroję +9 to mogę mieszać w niej bony, aż wyjdzie Pż? Bo widziałem zbroje np. z 1500 czy 2000pż i wydawało mi się, że to jest jakby bon :).

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

1. Tak,możesz przed jak i po.

2. Możesz wyjąć tylko dzięki zwojowi,jeśli grasz na jakimś privie to masz go u npc.Jeśli na globalu to masz w IS.

3.Tak.

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

1. Czy jak mam fms na +9 to mogę dodać do niego 2x kd i wtedy mieszać bony? Czy muszę to zrobić przed dodaniem kd?

2. Czy kd (który np. daje "brak efektu") można wyjąć i włożyć następny raz inny kamień?

3. Jak sobie kupię zbroję +9 to mogę mieszać w niej bony, aż wyjdzie Pż? Bo widziałem zbroje np. z 1500 czy 2000pż i wydawało mi się, że to jest jakby bon :).

1.To wszystko jedno jak to zrobisz. Nie ma ustalonej kolejności. Możesz zrobić to jak chcesz. Na obydwa sposoby.

2.Tak możesz wyjąć je za pomocą przedmioty "Obróbka kamienia duszy"

3.Tak te zbroje co widziałeś z tym hp to były bony jednak pamiętaj że możesz zmieniać bony raz na 10 min.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

1. Tak możesz mieszać bony w trakcie tego jak są KD w broni jak i nie.

2. Możesz usunąć spalonego slota za pomocą przedmiotu ,który znajduje się w ItemShopie.

3. Tak możesz mieszać i wkładać takie bony jak chcesz , absy i te sprawy.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

1. KD w broni nie ma nic do mieszania bonów.

2. Niestety na golbalu ten zwój jest w IS, i to drogi.

3. Możesz zmieniać tyle razy, ile masz zmianek. Max pż 2k, ale radzę mieszać dopóki nie będzie 1.5k+, bo 1k to g!@#o.

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Opublikowano

1. Nie ma nic do rzeczy

2. KD spalonego nie można wyjąć, jeśli broń jest +9 to nie poradzisz ulepszaniem, pozostaje tylko IS(29SM)

3.Tak możesz lecz najpierw muszą być w niej jakieś bony oraz musisz mieć zmianki(nie licz że tak szybko ci PŻ wbije-musisz mieć szczęścię)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

1. Możesz przed i po.

2. Nie. Można tylko przez is. Lub jeśli przedmiot nie jest +9 to ulepszeniem można skasować zepsute kd.

3. Jak masz bony to możesz mieszać co 15 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...