Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 nick

Akihikos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to dobry i normalny nick , nic Ci za niego nie grozi.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Nie, nie dostaniesz za to bana, bo to nic nie znaczy.

Ale ''x'' to amerykańska firma parająca się produkcją filmów o treści dalekiej od bajek Disneya.

Opublikowano

Oj ja bym w to wątpił :) . Pare lat temu dostałem perma na konto z 1 lvl o nicku CIOTAFOR123 mimo iż nie używałem go przez rok wcześniej . Ja bym nie ryzykował na twoim miejscu , bo trafi ci sie oblukany GM w takie nazwy i ban gwarantowany.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nic Ci nie zrobią.. Skoro jest taka gildia, to dlaczego nie może być taki nick? :)

Niczym nie łamiesz regulaminu.

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Opublikowano

Wiem, że kilka osób napisało już, że nie dostaniesz bana, ale powiem Ci jak ja to rozumiem :Dx to nazwa własna więc nic nie znaczy, jakbyś nwm np. dał nick FuckPussy ( wiem, że to bez sensu, ale taki przykład) to wtedy mógłbyś dostać bana

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Miałem gościa o takim nicku w gildii i nie dostał bana więc Ty też nie powinieneś dostać.

Opublikowano

Znając ogarnięcie Gmów to mogą ci dać bana za cytuję " obraźliwe treści". Ja dostałem bana za nick x a to bliźniacza strona ;p

Opublikowano

x no nie żartujcie :)

Za to na pewno bana nie dostaniesz ;)

Całkowicie możesz grać spokojnie a temat uważam za rozwiązany.

Mogą jedynie zbanować za to :

Znając ogarnięcie Gmów to mogą ci dać bana za cytuję " obraźliwe treści". Ja dostałem bana za nick Redtube a to bliźniacza strona ;p

Lecz nie w tym przypadku bo nikogo nie obrażasz:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...