Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BOT na PL'a?

Witek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio trochę przywykłem do korzystania z bota (Diablo 3), tak więc zuchwale pytam prosto z mostu. Ktoś z Was znalazł już bota, który będzie prawdopodobnie działał na Polskiej wersji gry?

Dzięki za odpowiedź!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

OMG polski serwer jeszcze nie wyszedl a juz chca boty na PL'a ludzi ogarnijcie sie

Co ci z bota po kilku miesiącach od startu? Kiedy chinole już zdążą rynek pozamiatać? hehe

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Uczeń
Opublikowano

a co to jest za przyjemnosc gry z botem gra jest po to zeby sie nia cieszyc ja nie widze zabawy jezeli masz bota

Takie pierdolenie...Dla jednych przyjemnością jest grać z botem , używać hacków i miec przewagę a dla jednych uczciwa gra więc jednych cieszy to a drugich to i nie ma co się dalej nad tym rozwodzić bo już na tym forum widziałem wiele takich postów. że co to za przyjemność.A przyjemność jest ja sam gram na cheatach na botach jeśli są bo po prostu gra mi się przyjemniej nie muszę się męczyć a dobrze się bawię a chyba o to chodzi w grach żeby dobrze się bawić

Wieczna Susza  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...