Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] noxus, demacia, ionia

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Draven jest katem w Noxus, coś takiego. Ponoć ma zajebiste okrutne egzekucje, gdzie to każe skazanym uciekać a on ich i tak zabija swoim toporem ^^

Game Over

Opublikowano

Jericho Swain defeated Keiran Darkwill in a duel contesting the leadership of Noxus last night, winning the support of High Command. Despite rumors of involvement with the Institute of War's scandal in Kalamanda, Swain has been named Grand General – the highest position in Noxus.

Prosto z wiki.
Z tego wynika, że Swain pokonał Darkwill'a i został Wielkim Generałem - najwyższa pozycja w Noxus :)

Opublikowano

Demacia:
Fiora, the Grand Duelist - elite sword fighter of House Laurent - elitarna wojowniczka

Galio, the Sentinel's Sorrow - former guardian of Durand - były strażnik Durand

Garen, the Might of Demacia - leader of the Dauntless Vanguard - Lider Dauntless Vanguard

Jarvan, the Exemplar of Demacia - Demacian Crown Prince - Książę Demacij

Lux, the Lady of Luminosity - prodigy from the College of Magic - Cud z kolegium Magii

Poppy, the Iron Ambassador - yordle emissary from Bandle City - Emisariuszka?/Emisariusz? z Bandle City

Quinn and Valor, Demacia's Wings - Demacian elite ranger team - Elitarna drużyna komandosów

Shyvana, the Half-Dragon - member of the Demacian Elite Guard - członek Elitarnej straży

Sona, the Maven of the Strings - famed Demacian musician - słynna muzyczka

Vayne, the Night Hunter - renowned Demacian vigilante - ktoś znany, ale nie wiem co to "vigilante"

Xin Zhao, the Seneschal of Demacia - steward of the Lightshield Dynasty - szafarz(pomocnik) Dynastij Lightshield

Prosto z wiki :)
Jeżeli są błędy w tłumaczeniu proszę poprawiać.

Opublikowano

Demacia - Xin Zhao , Jarvan IV , Lux , Garen , Galio

Noxus - Swain , Darius , Katarina , Vladek , Le Blanc , Talon , Draven , Sion , Urgot , Warwick , Cassopeia ,

Piltover - Vi , Caitlyn , Ezreal , Corki, Jayce , Orianna , Janna , Viktor , Zilean

Ionia - Syndra , Soraka , Karma, Irelia , Master Yi , Wukong , Udyr , Shen , Kennen , Akali , Zed , Lee Sin , Varus , Ahri , Riven , Sona

Bilgewater - Gangplank , Graves, Miss Fortune , Fizz , Twistet Fate , Nautilus

Bandle City - Veigar , Teemo , Corki , Poppy , Heimerdinger , Lulu , Rumble , Tristana , Ziggs

Freljord - Ashe , Gragas , Nunu , Sejuani , Volibear , Tryndamere , Anivia

Zaun - Mundo , Singed , Twitch , Urgot , Viktor , Warwick , Blitzcrank , Fidllesticks , Renekton ,

Nie wiem , czy to wszystkie to tak jest pogmatwane , po angielsku wszystko i nie wiem co do czego , ale myślę że mniej więcej jest to tak . Są tu bohaterowie którzy są i odeszli bo coś było wspomniane .

Liczę na like ;>

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...