Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] noxus, demacia, ionia

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiemy w grze LoL mamy 3 krainy -> noxus, demacia, ionia .

Jestem ciekaw, które postaci są dowódcami owych krain, generałami itp... :P

Jeśli ktoś wie prosze o napisanie :)

Opublikowano

Jest o wiele wiecej krain np. Freilrold czy jakos tak. Lodowa kraina w ktorej rzadzi ashe z tryndamerem. W demaci Jarvan4 jest przywodca a w noxus wiem na pewno ze Darius jest generalem. W ionii nie mam pojecia.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jest jeszcze Zaun, Freljord, Jakieś tam coś tam of war itp. Chociaż nie jestem pewien czy to co napisałem to są państwa czy tylko miasta.

Demacia to jarvan jest chyba księciem jak się nie mylę, a Garen jego sługą jakiś generałem jakiegoś tam oddziału czy coś

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Na wiki lola możesz o wszystkim poczytać. Niestety po angielsku. Tutaj masz cały kontynent:

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Valoran

@down

Ta trochę się spóźniłem. Co nie zmienia faktu, że Ty dałeś tylko mapkę. A ja link do wiki, gdzie można o wszystkim przeczytać, a na dodatek znajdują się tam odnośniki do miast.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A trolle?Trundle to przeciez bohater ktory poswiecil sie dla swojej wioski.

Trynda to przypadkiem nie barbarzynca?Nie wydaje mi sie zeby pochodzil z krainy tej ktorej pochodzi ashe.

Irelia jest corka jakiegos dowodcy w Ioni

sstwc.jpg

Opublikowano

Państwem-miastem rządzi organ, zwany Najwyższym Dowództwem, który przewodzi też siłom zbrojnym. W Noxus wojsko kontroluje politykę; nie istnieje rozdział między nią a wojną. Wiecznie młodo wyglądający Naczelny Wódz, generał Boram Darkwill, rządzi Noxus od wielu lat. Generał Darkwill przekroczył już przeciętny dla człowieka czas życia.

Proszę bardzo.

ilovemp_eune_266_1_logo.png

Opublikowano

i pustka jak nocturne lub kassadin

nocturne nie jest z pustki

A trolle?Trundle to przeciez bohater ktory poswiecil sie dla swojej wioski.

Trynda to przypadkiem nie barbarzynca?Nie wydaje mi sie zeby pochodzil z krainy tej ktorej pochodzi ashe.

Irelia jest corka jakiegos dowodcy w Ioni

trynda to maz ashe i krol freljordu

+ Rengar

rengar nie jest z pustki

Opublikowano

Ojciec Jarvana IV jest królem Demcaci nazywa się bardzo oryginalnie bo Jarvan III.

Noxus nie ma króla ale ma władcę jakim jest Darius. Generałem jest Swain i to on praktycznie tam rządzi.

Ionia nie ma jako takiej polityki... tak samo Zaun.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...