Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym Wam udostępnić questy z serwera Tilian2.pl .

Także tu macie download :

http://www62.zippyshare.com/v/99067109/file.html

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/4ee4761f60fd54937c3dbeb56d426eaee311fe57e7797e5a51b6fac348debd1a/analysis/1363187509/

Pozdro miśki.
Jako, że niedługo rusza to pobawcie się i zrobcie kopie haha. Będzie trzeba to i Almantii wrzucę. :3

@Edit mam na zbyciu jeszcze bazę i folder data czyli regeny do dungeonow

@Edit2 Całe pliki serwerowe :

http://www.mpcforum.pl/topic/818566-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zosta-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz-tu/?p=6621780

logoopm.png

Opublikowano

W sumie dobrze im tak. Kradli z Dr2 to teraz mają :)

Najlepsze jest to, że Lourt na graystcie dał Haya'i dostęp do wszystkiego, potem zmienił, ale haya dorobił sobie konto tu konto tam i teraz udaje wielkiego speca i wgl. Zniszczył mu serwer, a ten do niego poleciał. ;)

Zobaczę może wrzucę strony ich i całe pliki.

Siemson ;d

@ten z dołu. Coś Ci nie pasuje to wyjdź, idź podkręć troszku licznik. Twoją stronę też mam. :<

logoopm.png

Opublikowano

To może zobaczysz co tam jest :?

Widziałem, mam całe pliki tiliana, bo Hooltras wstawiał.

Pozdro, po co to dodajesz? Aby sie wybic ? Czy co ?.

Coś za coś. Zachowali się jak kurwy to mają. Jeszcze mi Haya wmawiał 'bo kogoś Szykra wyjebał za kasę'.

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego. A Ty Nismo wierz temu kretaczowi ktory stawia 1000 serwerow i szuka jelenia ktory udostepni mu swoje pliki,to bedziesz w zime w trampkach chodzil.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że Lourt na graystcie dał Haya'i dostęp do wszystkiego, potem zmienił, ale haya dorobił sobie konto tu konto tam i teraz udaje wielkiego speca i wgl. Zniszczył mu serwer, a ten do niego poleciał. ;)

Zobaczę może wrzucę strony ich i całe pliki.

Siemson ;d

@ten z dołu. Coś Ci nie pasuje to wyjdź, idź podkręć troszku licznik. Twoją stronę też mam. :<

szczerze nie pogardzilbym plikami ich serwerów, żeby móc "zasmiac" się w twarz złodziejom. ;)

....

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego. A Ty Nismo wierz temu kretaczowi ktory stawia 1000 serwerow i szuka jelenia ktory udostepni mu swoje pliki,to bedziesz w zime w trampkach chodzil.

Pokaż mi jedynie gdzie napisałem, że im wierzę. Jedyne co oni mają autorskiego to grafikę w co nawet powątpiewam.

Opublikowano

A wy myslicie dlaczego, haya udostepnil maszyne Lourtowi? odpowiedz jest prosta jest jak tasiemiec.. , Zobaczyl prezentacje wczesniejszych serwerow Lourta i rzucil sie na to jak szczerbaty na suchary,dziwie sie tylko Lourtowi pisalem z nim kiedys i mowil mi ze za te swoje "Pliki+clienta" bierze 1000+ zl.

Haya nic nikomu nie kradl, z tego co wiem jest sponsorem tego serwerka jak i Almanti i kolejnego ktory na dniach wystartuje.

Rozmowa gg z nim:

haya:

z nowym serwerkiem bede startowal

z hardem

tylko questera szukam dobrego jeszcze

mam sytem petow ktorego nikt nie ma

chyba draenor tkai ma tylko

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A tak na dobrą sprawę, to chwalą się, jacy z nich pro elo technicy, a w rzeczywistości Haya ma tylko kasę, za którą kupuje dedyki, zabezpieczenia i pliki. To ma się w takim układzie:

BloodyMT2 = Senthia (btw, to moja nazwa xD)

Albator = Draenor2

Almantia = Grayst

Opublikowano

Już to mówiłem i powiem to po raz kolejny: gdyby nie to, że jeden z całej tej śmiesznej "serwerowni" ma pieniądze to niczego by nie mieli.

Sam syf.

Ta? No w sumie:

Skoro oceniasz tak swoje questy :)

"set_state(kwiatmix_bosy)"

@

Nie wiem gdzie to widzisz, ale ok.

Pewnie questa z mpc zabrali, nic nie pisałem dla nich.

Quest na BossRun z paczki. Nie twierdze, że nie z MPC. Być może no ale skoro oceniasz całą paczkę jako: "sam syf"..

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

A ja bym z chęcią założył taką sieć serwerów. Tylko to z 5.000 yang trzeba mieć :|

Opublikowano

Cześć, chciałbym Wam udostępnić questy z serwera Tilian2.pl .

Także tu macie download :

http://www62.zippyshare.com/v/99067109/file.html

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/4ee4761f60fd54937c3dbeb56d426eaee311fe57e7797e5a51b6fac348debd1a/analysis/1363187509/

Pozdro miśki.

Jako, że niedługo rusza to pobawcie się i zrobcie kopie haha. Będzie trzeba to i Almantii wrzucę. :3

@Edit mam na zbyciu jeszcze bazę i folder data czyli regeny do dungeonow

Thx ;) Wykorzystam cos z tego tostera:D na pewno :D

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...