Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GRY

sorden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są jakieś darmowe? bo mam kilka kupionych ale mi sie znudziły i pograłbym sobie w byle jaką (w demo grałem i kończą sie po 10minutach)

xxxxxxx

Opublikowano

drakensag

chyba coś Ci się pomyliło, temat tyczy się gier na konsolę, a nie komputer

@topic
aktualnie chyba nie ma żadnych darmowych gier w sklepie dla zwykłych użytkowników, darmowe gry są tylko dla posiadaczy PS+
jedyne darmowe gry jakie można uzyskać to minis, które kilka razy w roku udostępniają na facebooku w postaci kodu DLC

możesz spróbować na amerykańskim sklepiku, kiedyś było kilka darmowych, sam pobrałem sobie pełną wersję Buzz'a

ninja edit: sorry są dwie darmowe aktualnie, Dust514 oraz DC Universe Online

No bo myślałem, ze to pogaduszki ;D

Opublikowano

Nie ma wielu darmowych gier, czasem coś dają na święta lub jakieś małe gry za darmo.

Jeśli jeszcze nie brałeś klucza trial na playstation + na 30 dni to możesz go otrzymać na ich facebooku bo ostatnio znowu zaczęli rozdawać xD

Opublikowano

drakensag

chyba coś Ci się pomyliło, temat tyczy się gier na konsolę, a nie komputer

@topic

aktualnie chyba nie ma żadnych darmowych gier w sklepie dla zwykłych użytkowników, darmowe gry są tylko dla posiadaczy PS+

jedyne darmowe gry jakie można uzyskać to minis, które kilka razy w roku udostępniają na facebooku w postaci kodu DLC

możesz spróbować na amerykańskim sklepiku, kiedyś było kilka darmowych, sam pobrałem sobie pełną wersję Buzz'a

ninja edit: sorry są dwie darmowe aktualnie, Dust514 oraz DC Universe Online

819531478353821175209.gif

Opublikowano

jak widziałem tą kolekcje to tam tylko z 10 gier jest tak?

Tak ale po miesiącu wymieniaja je, ale gdy masz je na dysku to mozesz w nie nadal grać czyli na miesiąc masz 5 gier a później po miesiącu je wymieniają na jakieś inne jeżeli już wczesniej je pobrałeś to mozesz grać do woli a jeżeli nie pobrałeś a miesiąc odkąd one są minął to one poprostu przepadają.

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...