Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy się opłaca robić nowe konto ?

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie przypomniało mi się że mam eq na s18 bodajże: FMS +9 sr 21 2x kd ribek +9 sr 38 5b 2x Kd lwia tarcza +9 ebo +9 srebna +9 i o to moje pytanie czy zaczac od nowa np mentalem albo wp a może z jakas ekipa ? Bo normlanie bym zaczoł ale odstrasza mnie to ze trzeba wbijac 55 ku do g i robić boja ;x Używam WH i mobber i te pozostałe hacki xD

lub zaczac gre na s15 mam 3 kamyki do skili bez eq

sygna.png

Opublikowano

To jest zależne. Jeżeli chcesz i masz taką wolę to kontynuuj grę przynajmniej ze względu, iż teraz dzięki aktualizacji Metin2.pl stał się dużo łatwiejszy niż niegdyś i stalki +5/6 są śmiesznie tanie :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

hmm.. Chcieć to chcę ale mówie najłatwiej jaka postacia grac ? a może zaczac na jakimś hardzie ? Ale coś mnie do PL ciagnie od 2 miesiecy ;D

sygna.png

Opublikowano

Zawsze opłaca wrócić się na PL'a chodź by dla przyjemności czerpanej z gry.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Ja też zrobiłem ninje pomyślałem hmm będę szedł ninja a tutaj metek i nie ubiję więc musze zrobić woja ;/ chyba że ubije metka czy co ; (

Dupa robie woja body i metki 15lv :D na 10-15lv będę ciskał hehe

na którym lv najlepiej tam dropić tak 10-15 :D?

Opublikowano

Polecam ci od nowa zacząć gre WP , tańsze ku więc szybciej wbijesz skille na g . Selnij riba i kup itemki na surke i na 35 lvl stop z expem i drop w m2.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

A ja polecam wojem mentalem zacząć expić.

Mental ma silne, to może stać na WH i stać :)

Lv szybko wyexpisz.

Teraz jeszcze dali nowe mapy a na nich pro drop, to i ze skillami nie będzie problemu.

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Opublikowano

Pl to samo zło ale i tak tam gram. Nie idzie ci bulwers ale i tak i tak wrócisz do tego polecam Surke WPKa+buffek tak po 30% i dropek max 35 lvl i kogz :)

26108245347158446011.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...