Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Oyama125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej siema mam taki problem . Była wojna 2 gildi i ja nalezałem a własciwie naleze do jedenj z nich .Weszlismy do teleportu ale druga jego strona (tam gdzie sie teleportowalismy )była zatkana a ja niemoglem nic zrobic pisac ani nawet w ekwpiunek wejsc . Musiałem wyjsc i wszedłem jeszcze raz ale niemoge sie zalogowac bo czat mi w portalu niedziała wie ktos co mozna zrobic ???????? Moze wystraczy odblokowac portal ????? IP s7.csrv.pl:23097 moze admin cos poradzi bardzo prosze o pomoc!!!!

Oyama

Opublikowano

Napisz do administratora serwera prywatną wiadomość i poproś go, żeby cię teleportował gdy wejdziesz na serwer. To najprostsze rozwiązanie :).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie, ale może teleportować Ciebie jak już wejdziesz na serwer i będziesz chciał się logować przez np. AuthMe itd :)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Możesz też poprosić admina, aby ustawił w pluginie do logowania tak, by podczas logowania postać znajdowała się na spawnie :).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Aby skontaktować się z Adminem musisz wejść na stronę serwera a jeśli takowej nie ma to najlepiej załóż nową postać i napisz do Admina w trakcie gry ;)

Jeśli pomogłem to daj +'a ;)

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

Może usunąć pliki z mapy, tzn twoją obecność tak samo z Essentials ale najłatwiem tp.

Opublikowano

Dobra dziekuje za pomoc juz moge grac osoba odpowiedzialna za zalepienie portalu go zniszczyła serdecznie dziekuje za próbe pomocy

P.S. Na tym serwerze moze byc tylko jedna postac :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...