Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zacząć od nowa ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie czy warto zacząć od nowa grę na Solarze i jakimi postaciami lepiej się by grało Mental czy Sura WP/BM ? Czy lepiej już kupić sobie np dobrze rozwinięte konto do 45lv i pare kk i EQ ? Jak w ogóle stoi serwer Solar z cenami ? Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam gram na Solarze od nowa :) , serwer dobry tak jak reszta :D , duża ilość graczy jak i botów :P.

Ceny są normalne a nie wygórowane jak na reszcie serwerów. Grają tam dobrzy gracze ale nikt nawet 500 yang

na depo nie pożyczy :D.

Graj.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Metki :D , możesz zarabiać tak jak ja :D , kupujesz fms +0 wkładasz bony , robisz do +9 , wbijasz sr 30+ i już masz 30/40kk w kieszące.

Zrobienie takiego FMS'a to 1/2 dni roboty.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

To już wole kupić pare kk i tyle :P A czym się lepiej opłaca grać Sura WP/BM czy Mentalem ?

Opublikowano

Najlepiej jest tam zacząć mentalem , ku dosyć tanie jak na woja , mało dzieci , normalne ceny jak za dobrych starych czasów metina , dużo ogarniętych osób.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Mental - power na wojnach i w expie

WP - zarobek i exp

BM - tylko pvp

Sam wybierz, ja miałem mentala 63, teraz mam wp 43 i bma 69 + bufka 57 i gra się fajnie :) BM build pvp, wpek z ostrzem i strachem na m, teraz zbrojka idzie.

Opublikowano

Kup sobie 10kk za 8zł, za to kup sobie FMS'a i idź lać metki w m2.

Jak już wbijesz 50lv+ i będziesz miał eq z metków (m2) to idź na metki z sohan, a tam to jest zarobek boski :)

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Opublikowano

Jeśli chcesz dobrze zacząć to wp. Może na początku będzie Ci się wolno expiło, ale gdy już zrobisz bojowca to kasa będzie się zarabiać sama. Do tego jakiś buffek i masz dobrą postkę na dropienie kasy i na wyższych lvl dobra również w pvp.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Zależy co posiadasz na starym koncie. Jeśli ma źle rozłożone staty lub coś źle zrobione to zrób nową postać. Najlepiej zaczyna się wp lub mentalem. Są oni dobrzy w exp i w zarabianiu.

Opublikowano

Na początek zdecydowanie WP do 54lvl wystarczy zrobić skille M8+ i potem już elegancko się gra i spokojnie wbija wyższe lvl.

Opublikowano

Na początek zdecydowanie WP do 54lvl wystarczy zrobić skille M8+ i potem już elegancko się gra i spokojnie wbija wyższe lvl.

Skile mogą być nawet m2. WP sam w sobie jest silny. Eq +7+8 i jedziesz na metki. I tak się zarabia.

Opublikowano

Skile mogą być nawet m2. WP sam w sobie jest silny. Eq +7+8 i jedziesz na metki. I tak się zarabia.

Jeżeli postać ma być dobra i ma się nią dobrze grać to powinna mieć skille wyżej niż M2 na 54+ lvl, tym bardziej, że WP bardzo łatwo zarobić. Ja bym polecał stopa na 35 potem na 54 robienie skilli i eq.

Opublikowano

Ja też nie wiem kim zacząć wojem body to chyba troche trudno bo aura bardzo droga bota kupisz za kase ;/ chyba surką bd grał ale z kim grać ? ;/

Opublikowano

Jeżeli postać ma być dobra i ma się nią dobrze grać to powinna mieć skille wyżej niż M2 na 54+ lvl, tym bardziej, że WP bardzo łatwo zarobić. Ja bym polecał stopa na 35 potem na 54 robienie skilli i eq.

No tak. Na 54 nie sądzę żeby były skile m2. Ale na 35 wp, bojowiec i skile m2-m3 wystarczą żeby dobrze zarobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...