Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile tym wyciągnę?

ozimczak13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie gdzie latać tym leonkiem z tą konfą :

cpp.jpg

, oraz ile uri na 1h będzie mi nim kbot wyciągał na danej mapce ? 1-2,1-3,1-4

Dodam jeszcze ze mam premium na miesiąc albo i więcej jeszcze ;D

Opublikowano

wiesz jak mialem tylko 1 lf3 i 2 lf2 to ludzie mi mówili juz zebym na 1-2 1-3 latał... na paczki to wgl sie jak na moje nie opłaca. Na paczkach mi latał 8 godz i uzbierał 300 uri 3000 kredek .... ;/

Na alienach tez uri sie dużo nie dorabiałem ale kredek chociaż więcej bo po 150.000 i tez pd jakieś z tego idzie ;p

Opublikowano

przez 8 godzin 300 uri? toż on w porcie musiał stac cały czas :)

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Postaw na alieny na x-2 i cały czas dokupuj lf3, aż będziesz miał full. Takim kontem dużo nie wyciśniesz ale z czasem będzie coraz lepiej.

PS

Pamiętaj żeby mieć cpu amunicyjny na statku.

@UP

Na skrzynkach tyle wyciągnął. Po 8h samych skrzynek nie ma co się dziwić.

reklama

Opublikowano

No niestety, początki bywają trudne. Jak chce ci się bawić to możesz jeszcze złotko z labu wysyłać i sprzedawać.

reklama

Opublikowano

Tylko ze mi ludzie na forum tu gadali ze po 1.5 - 2k uri na 1 godz będzie mi nawet zbierać a ni zbiera (chciałbym żeby tyle zbierał, żeby 1k zbierał bym się cieszył )

Opublikowano

Bez rakiet masz bardzo mały dmg, ustaw żeby chociaż używał r310, to już dużo pomoże.

Ile masz flaksów?

reklama

Opublikowano

4 flaxy .. ale w tym sęk że nie mogę ustawić żeby mi rakiet używało.. chyba że dodam do dodatków cpu do wyrzutni rakiet i samo będzie walić z wyrzutni przy ataku z lasera ;d

Opublikowano

Nie chodzi mi o wyrzutnie tylko o zwykłe rakietki. Wrzucasz na statek cpu rakietowy i w bocie zaznaczasz żeby używał rakiet.

@edit

Jaki serwer?

reklama

Opublikowano

Prosta sprawa, boć skrzynki po pare godzin, do 75k uri, potem kup szwadron i klep na x-3 z rakiet alieny. Lasery na leonku sporo dają, ale jego główna siła to rakiety :)

CPU na rakiety i ammo sb kup, bo się przyda bardzo!

Opublikowano

Gram na pl1 mmo.. nick : [Ozim]Bld

Prosta sprawa, boć skrzynki po pare godzin, do 75k uri, potem kup szwadron i klep na x-3 z rakiet alieny. Lasery na leonku sporo dają, ale jego główna siła to rakiety :)

CPU na rakiety i ammo sb kup, bo się przyda bardzo!

Na skrzynkach tyle uri nie uzbieram! chyba że w tydzień bocenia ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...