Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer do SFgame

PatrykNieTy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co ja wiem to były 3 ale ciągle były jakieś bugi itp aktualnie nie ma żadnego !!!

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

1 nawet rejestracja nie działa a 2 jest do kradnięcia kont pzdr za takie serwery ;)

Nie prawda, pamiętam grałem kiedyś na jakimś nie polskim serwerze sf i wszystko działało bardzo ładnie, na start 1500 grzybów 10000 złota itp. Może jeszcze znajdę ten serwer to podam wam. Ten drugi mi też się wydaje że jest jakiś piracki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak narazie nie ma prywatny serwerów sf . a jeśli są to padną do 2/3 dni

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Opublikowano

Ja też czekam nie wierze że nikt nie potrafi go zrobić przecież jest tyle talentów :( Wiem że to jest trudne no ,ale byłoby fajnie.

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

spokojnie, Metin 2 jak się rozwijał to też żadnych priv a dzisiaj to jest ich od groma ;)

Staram się pomagać jak najlepiej :D a jeśli moja pomoc ci się przydała to proszę walnij plusika ;)

• 6 miesięcy temu...
Uczeń
Opublikowano

Zapraszam Cię na prywatny serwer, hamchi !  Sieci                                                                                            ID:

Sfgame-1

Sfgame-2

itd.. 

Hasło: 123

http://25.102.140.187/index.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...