Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze jedzenie ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tak samo nie chce się robić śniadania do szkoły, dlatego do 10 nic nie jem, potem kupuje w sklepiku bagietkę z szynką, następnie po szkole koło 15 idę na kebaba - w ten złoty sposób jestem najedzony do kolacji za 15zł/dzień

//

Chyba że babcia przyjedzie, to zawsze zjem to śniadanie, nawet o 6 jak wychodzę do szkoły :)

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Opublikowano

Sam sobie posilki wg. Moich upodoban.

Sniadanie 5 kanapek + kawa z mlekiem

Obiad w szkole jakas zupa i 2x drugie danie

Obiad w domu

Po obiedzie jakies 1,5h kilka kanapek

I przed snem szamie z 4 kanapki xD

Czasem jakies slodycze w nocy :D

asd

Opublikowano

Ja codziennie wstaje , i do mnie mama krzyczy :
"Kamilku , Kamilku świeży gruz na stole" Raz to nawet tak szybko biegłem na to śniadanie, że ściana poszła , łohoho

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Jem to co sobie ugotuje, albo to co stworzy dziewczyna.
Mój tryb życia nie pozwala mi czasem spędzać większej ilości czasu w kuchni dlatego staram sie robić obiady na 2/3 dni. Generalnie nie gotuje zup, bo nie opłaca sie tego robić dla jednej osoby.
Moja dieta jest bogata w białko, dlatego musiałem zaczać jeść śniadania. Trenując, musze też pilnować kiedy coś jem.
W zeszłym roku jadlem często jakieś gotowe świństwa, gotowałem okazjonalnie. Dopiero teraz zauważyłem ile przepłacałem, kupując wędline i sery w Biedronce, albo jakieś gotowe zestawy obiadowe. Prosty obiad można zrobić w około 20-30 minut.
Słodycze lubie, chipsów i tego typu zapychaczy staram sie unikać, chociaż nic nie smakuje tak przy filmie jak Lay's Strong i Desperados :P

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...