Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl i V2 - parę pytań

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 52 lvl sura wp i chciałbym udac sie do v2. mam 450 defa z ochronką / + strach -10% ataku wroga / 10k hp boja i mam dmg hacka x2 z hita czasem wchodzi+ nieodrzucanie z konia /
Dam rade takim surą z bufkiem 20% ubijac 2 grupki / i Czy Wgl oplaca mi sie isc bic po 2 grupki czy lepiej w v1 bo w v1 na trujacych czerownych zbieram spota i dostaje 0.80% bez pd mowie
czekam na jakies fajne wypowiedzi ;p
Ps: po 2 grupkach bez pd na takim lvl ile by expa wchodzil;o ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Słuchaj chłopie po pierwsze nie ten dział, ale CI pomogę ;)

Pierwszą podstawową rzeczą jest poziom czarowanego ostrza jeżeli masz m7-G1 ujdzie.
Skończ pamiątki po demonie bo misja daje 60 defa co naprawdę się opłaca!

Najlepiej będzie jeśli zrobisz militara i wydropisz sobie mega wierzchowca który daje 150 defa.
Do tego zakup fmsa sr.35+ i będziesz dawał rade nawet 10 grupek.

PS

Pamiętaj, następnym razem napisz temat w odpowiednim dziale.

Opublikowano

Zrob lepszego buffa,nie zaszkodzi,dokup mu itemy troszke pod int,wbij tez wlasnie czarowane m5+ i strach tez.Dobrze by bylo gdybys mial militara,duzo wiecej zrecznosci przez to sporo unikow wchodzi.Zwieksz tez hp do 12-13k hp,fms sr nawet +30 wystarcza ale kd moba +4 musi byc.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...