Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop przejscie z Windows 8 na Windows 7 drivers

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc

pisze z komorki bo mam taki oto problem znajomy zadzwonil do mnie bo w laptopie zmieni system z W8 na W7 i nie dzialaja mu niektore rzeczy. model laptopa to samsung NP300E5CA03PL mogl by ktos poczukac jakis sterownikow nie doniego, mowil ze nie dziala mu wi-fi a jesli nie sterowniki to przynajmniej specyfikacje tego laptopa z gory dzieki jak bede na kompie dam limit likow bo z fona ciezko szukac takich rzeczy.

sory za brak pl liter.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

wszystko musi działac na w7 jeśli działa na w8 bo to te same sterowniki, sa wszystkie na stronie producenta więc problemów raczej nie będzie miał

wystarczy windows update i ściągnie praktycznie wszystkie sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

pogadalem sobie z nim przez telefon i okazalo sie ze komputer jest jego ojca, ktory 8 nie chce. I powiedzial mu ze jak mam taki problem z ta 7 z tymi sterownikami to niech zainstaluje jeszcze raz w8 i podmieni explorer.exe na ten z 7 i to cale metro zniknie i tak tez teraz robi wiec problem ze sterowniakmi zniknal ;p

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...