Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesamowity pech czy może bug ?

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem otóż po przeczytaniu 9 oz berserk skill ten nadal nie wszedł na 17, po przeczytaniu 5 aur miecza skill stoi nadal na m1 po oddaniu 5 zębów pozostało jeszcze 10... Wszystko nieudane nawet na buffie czytał błogo i już 2 z 2 spalił... Nic jeszcze nie przeczytał z pozytywnym wynikiem końcowym. Gram na serwerze Onyks. Co myślicie ? Czy to może być bug ?

Opublikowano

Bug to nie jest, nwm dokładnie ale może zależy to od szczęścia. Idz do Starszej pani i jest tam opcja gdzie sprawdzasz szczęście. ;D Podobno to działa ale głowy nie daje.

Albo po prostu użyj tych całych wspomagaczy .

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

U starszej pani to jest pic na wodę... Sprawdzałem i mówi że mam szczęście ... I tak wgl o jakich wspomagaczach mówisz ? Już na to ku i oz kasy nie mam ;(

Ps. Może ktoś ma na sell oz berserk ? Onyks.

Opublikowano

Gdy cos ulepszam czy czytam to latam jak glupi po m1 wyobrazajac sobie zasade kowala z dt i zazwyczaj sprawdza sie to. Ale to tylko moj szalony pomysl ktory przyniosl mi duzo powodzen ;)

Opublikowano

Zwykły pech w grze. Będzie czas że wszystko będzie wchodzić pod rząd.

No dokładnie ja osobićie grając na Phobosie surą 77 paliłem stalke na +9 parenaście razy powiem że straciłem ok 3kkk ( Tak za to można kupić stalke +9 xD) gdy znajomy wkuł stalke na +9 w DT, oczywiście się mocno wpieniłem przestałem grać po miesiącu wbiłem i odrazu ulepszałem trute parte i stalke. Wszystko wbiło na 9 więc wystarczy grać dalej metin2 jest tak zaprojektowany bo gdy ci nie idze denerwujesz sie ale i tak itak grasz dalej.

Powodzenia w grze :)

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

Powiem ci tak to jest zwykly pech poczekaj z 2 dni nie czytaj ku ani nic i pozniej powinno wchodzic a jak nie to kup rade z is i ci zaczna wchodzic normalnie ;p

Opublikowano

No pech buga nie ma,odczekaj jeden dzień i wtedy może się uda mi osobiście oz strach na solar za 4 razem szedł a na solar trochę to kosztuje

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy... Zaczęło mnie to denerwować...

Nie masz nad czym rozpaczać. Mój rekord to niewejście Aury / Berka przez ponad 3 tygodnie (przez ~21 dni codziennie wyskakiwało, że szkolenie się nie powiodło). Musisz być cierpliwy i cieszyć się, że na razie nie jest gorzej.

Opublikowano

Po prostu pech w grze :unsure: Jeśli będzie się to powtarzać sprawdź u starszej pani szczęście jeśli jest pechowe to powinieneś zakupić amulet karmy.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Mi tam 35 razy z rzędu zasadzkę spalił ;p ( tak na serio ;p ) nie czytałem przez 1 tydzień i 3 dni z rzędu weszły ;p .

Opublikowano

To jest poprostu pech . Nic na to nie poradzisz że nie wchodzą ku . @UP czekanie nic tu nie pomoże . Wszystko tu zależy od naszego szczęścia. Musisz próbować aż do skutku.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Pech, może masz dodatkowo pecha w grze, idz do staruszki i z nią pogadaj :D Jak masz pecha to sprzeda Ci talizman, może z nim będzie lepiej.

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...