Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział] War Thunder

Costa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

War Thunder to gra umieszczona w realiach przed-IIWŚ, w czasie jej trwania i około końca wojny koreańskiej. Jej aktualnym konkurentem jest World of Warplanes, lecz War Thunder stawia czynniki przewyższające konkurenta. Pamiętajmy jednak że obie gry są w fazie beta.

GRA WYGLĄDA PRZEZAJEBIŚCIE i gra się w nią świetnie. Wcale nie widać, że jest to beta (właściwie, to teraz się o tym dowiedziałem, a gram w nią od tygodnia).

Na początek kilka tutoriali (strzelanie, startowanie, lądowanie, namierzanie itp), a potem już bitwy multiplayer. Możemy kupować samoloty (za odpowiednią sumę lwów - waluta), brać udział w legendarnych bitwach itp. Do wyboru mamy 5 państw (ZSSR, USA, Wielka Brytania, Japonia, Niemcy).

Gra jest naprawdę super i po prostu MUSI znajdować się na tym forum^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie wiem czy są cheaty, ale co prawda, to prawda, gra bardzo przyjemna.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dużo się dowiedziałem o grze na podstawie prezentacji.

Gra jest na tyle dobra, że można ją ściągać na ślepo :)

Ja osobiście czekam aż dodadzą czołgi, samoloty to nie dla mnie, już wystarczająco WoWp mnie rozczarowało :p

76561198001815076.png
Opublikowano

Tak.

Ale osobiście będę w Japonii, jeżeli będzie "forumowe granie". Będzie śmiesznie :P

Ale Zavetti dobrze prawi - dodaj jakieś gameplaye czy coś do sugestii.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Gra świetna, podobna ciut do WoT jeśli chodzi o klimat. Tak

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Gra świetna, podobna ciut do WoT jeśli chodzi o klimat. Tak

Na chwilę obecną lepsza niż WoWp :)

Na tak.

76561198001815076.png
Opublikowano

Gra jest dobra, i mimo tego iż nie ma cheatów (może są, ale właściwie w dupie to mam :D ) myślę że dział będzie miał jakieś zainteresowanie. Bo gra jest na prawdę świetna.

Do tego Twórcy chcą dodać czołgi i floty morskie, więc będzie istne piekło.
Wszelkie WOTy i WoWp mogą się schować.

jedyne co mnie martwi, to to jakie będą tam tematy.

"Jaką armię lubisz" , "jakimi samolotami latasz" no i ofc. durne tuty " jak zagrać w grę", " jak używać klawiatury i myszki"

Wielkie tak z mojej strony.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gra jest dobra, i mimo tego iż nie ma cheatów (może są, ale właściwie w dupie to mam :D ) myślę że dział będzie miał jakieś zainteresowanie. Bo gra jest na prawdę świetna.

Do tego Twórcy chcą dodać czołgi i floty morskie, więc będzie istne piekło.

Wszelkie WOTy i WoWp mogą się schować.

jedyne co mnie martwi, to to jakie będą tam tematy.

"Jaką armię lubisz" , "jakimi samolotami latasz" no i ofc. durne tuty " jak zagrać w grę", " jak używać klawiatury i myszki"

Wielkie tak z mojej strony.

dzial podobny do wota bedzie

­

Opublikowano

Jestem na Tak.Zajebista gierka pykam w nią ciągle :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...