Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do zbierania

lubieBOCIĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki program kupić do zbierania palladium próbowałem pbdo botem ale wole być na mapie w czasie zbierania zawsze moge przerwać zbieranie i interweniować wiem co się dzieje słabych graczy rozwale a silnieszych puszcze empa i mnie nie ma program tego nie zrobi

-kerkava

-KOPENSTEALTH/OPENSTEALTH

słyszałem że na takich programach łatwiej o bana czy grał ktoś dłużej na nich co onich myślicie który lepszy?

kerkavy nie zamierzam używać do niczego innego jak zbierania bo uważam że bot to jedno ale auto namierzanie zabija zabawe

czy działajom teraz te programy i czy mają wersje trial?

Opublikowano

Kerkava narazie jest wyłaczona całkowicie

KOPENSTEALTH - strasznie długo trzeba czekać na aktualizacje

OPENSTEALTH - zbiera w miare dobrze

Najlepsza do palladium jest : Merkava. Zbiera duzo szybciej od OS.

Jeśli pomogłem daj Lubię to

Opublikowano

Jak zbieranie i nie pbdo to merkava.

A przy dobrym tasku to i PBDO ci tego empa rzuci i jeszcze uklepie atakującego ;)

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz PBDObota to polecam Open Stealth. Zbierałem na nim dokładnie 120 dni palladium. Dziennie po 12 h. Dorobiłem się full LF4, full havocków i full herkulesów i bana jak nie było tak jak nie ma. Kosztuje ~20 zł/ na miesiąc na oficjalniej stronie producenta (http://www.mpcforum.pl/topic/820471-tutfaq-open-stealth/ - tu masz tuta co i jak). Aktualizację są bardzo szybkie, głównie kilka godzin 3-5. Ale ja i tak bardziej polecam PBDObota. Puszczasz go i niczym się nie martwisz, a w OS musisz podchodzić do kompa i patrzeć czy nie padłeś.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Nie słyszałem, żeby ktoś kiedykolwiek wygrał bana za k/merkave k/opena, do pallki polecam bardziej pedo bo nie musisz się martwić, że jak cię uwalą to musisz wchodzić na kompa.

1.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz PBDObota to polecam Open Stealth. Zbierałem na nim dokładnie 120 dni palladium. Dziennie po 12 h. Dorobiłem się full LF4, full havocków i full herkulesów i bana jak nie było tak jak nie ma. Kosztuje ~20 zł/ na miesiąc na oficjalniej stronie producenta (http://www.mpcforum.pl/topic/820471-tutfaq-open-stealth/ - tu masz tuta co i jak). Aktualizację są bardzo szybkie, głównie kilka godzin 3-5. Ale ja i tak bardziej polecam PBDObota. Puszczasz go i niczym się nie martwisz, a w OS musisz podchodzić do kompa i patrzeć czy nie padłeś.

jak już tak radzicie tego pbdo to moge jeszcze raz spróbować napiszcie mi taska na vege 2x konfy full speed jedna do bicia alienków druga żeby uciekał do portu jak ktoś go bije i wracał do zbierania jak wróg da sobie spokuj lub skaka przez port gdy wróg dogania nas przy porcie i wraca na mape po paru minutach zbiera dalej gdy uzbiera 4 tyś leci wymienić i zbiera od nowa

nie używa niewidek

formacja serce

kupowanie eco

pet zbieranie,naprawianie peta

da rade coś takiego?

Opublikowano

Według mnie PBDO Bot, bo możesz świetnie dostosować co ma zrobić z palladium oraz w jaki sposób chronić się od śmierci, lecz jeśli się uparłeś na te w/w, to polecam OpenStealth.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...