Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Goliath

OneMadas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie ma znaczenie też ranga bo jak masz wysoką to ludzi boją sie przebijać a jak masz niska to sądzą, że nie masz wogule kasy i przebijają bez problemu ale tak koło 15mln powinieneś wygrac.

Opublikowano

Według mnie ma znaczenie też ranga bo jak masz wysoką to ludzi boją sie przebijać a jak masz niska to sądzą, że nie masz wogule kasy i przebijają bez problemu ale tak koło 15mln powinieneś wygrac.

tu sie mylisz:) często jest tak, że pułkownik stawia po 200k i wygrywa:) tylko na boosterkach to się nie sprawdza:D a jeśli jakiś słaby rangą jest do końca aukcji nie przebijaj ma w chuj kasy

Opublikowano

Irek to różnie. Osobiście wtopiłem dwa razy raz za 60kk raz za 80kk 2 i 3 w nocy ale miałem range niższą od kapitana. mój kolega wygrał za jakieś 35kk miał jakieś 500 tyś pkt rangi na pl3 więc sądze, że za jakieś 130-170 kk powinno się wygrać raczej na 100%.

Opublikowano

Ale na pl3?

Bo kolega miał irka za 15kk i golca za 1.2kk

Więc ... Ale słusznie tylko skąd tą kase brać ;D

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

Za 15-20 mln powinien być twój. Jak coś to odezwij się do mnie na PW to wypłacę ci z klanu z 50 mln na tego golca to będziesz miał pewniaka.

reklama

Opublikowano

ja polecam jak masz bota, kupujesz 5 flaxów i sprzedajesz po pół godzinki do 1h[ u mnie wyrabiał się w 40 min na 6 lvl] zysk 9mln w 40min:)

Opublikowano

Eh ja tam na golca max 5mln daje i zawsze wygrywam. Irki licytuje za około 30mln. LF3 za 10mln. To by było na tyle. Najlepiej zarabiac lenov na 1 gali i jak się wbije dronom 6 lvl to sprzedawać. (oczywiście tylko do 4-5 dronów ;])

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...