Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Proble][Pytanie]

EvilBadDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zainstalować sobie nowe oprogramowanie Windows ale mam pytanie czy gdy to zrobie usuną mi się wszystkie pliki z komputera.Jeślu tak to jak temu zapobiec?

Opublikowano

Na pewno moge ci wierzyć bo troche sie boje a da się zrobic jakoś kopię zapasowom tych plików na wszelki wypadek?

Opublikowano

to rób jak chcesz , kopiować potrafisz raczej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no dokładnie to nie, chyba ze sam sobie formatniesz na własną prośbę w czasie instalacji ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie ja chce tylko zainstalować nowy system ale wszystkie pliki z dysku itd. maja zostac

To jeśli wchodzi w grę format, pliki przenieś gdzieś na pendka czy tam dysk/płyty. Jeśli tylko zainstalujesz ponownie windowsa na tym co było, to stare pliki wrzucą ci się do olda.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Mam windows XP servise pack 1 a instaluje servis pack 3 to pliki mi sie nie usuna tylko benda w folderze tak?

Opublikowano

Mam windows XP servise pack 1 a instaluje servis pack 3 to pliki mi sie nie usuna tylko benda w folderze tak?

Ale instalujesz sam service pack czy całego windowsa?

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...