Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage]IgorPOL First Montage Trailer !

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem dam swojego gameplaya żeby nie było niedomówień i Skibuś się nie przyczepi o nic.

Filmu nie skasuje bo nie mam sobie co do zarzucenia :-)

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Nie można mówić że "jak by miał hacki to by bana nie dostał" bo np taki rynqz caly czas grajac na ghost aimie dostal bana na majorze ;)
A żeby do montaga dawać nie swoje clipy to mała przesada ;p

Opublikowano

Może i przesada, wole dawać nieswoje klipy niż używać hacków :-)

1o1 żaden problem grać ale OME na więcej graczy trudniej mi się gra...Skiba wiesz że hacków nie mam :-) Byłem z Tobą w klanie i normalnie gadaliśmy na ts, nie jestem dzieckiem a na ogół dzieci się bawią w hacki, ja sobie wchodziłem sporadycznie pograć. Na stronie combata nawet nie mam na IgorPOL użytej L96A1 Ghilie :-) a LgorPOL to nie jest moje konto ;-) Ja tylko upload i w żadnym stopniu nie odpowiadam za nie...ale jak dla mnie nic nie ma bo znajomy dużo gra w fps-y...a nawet jak jest, co mnie to obchodzi xD ?

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Ale wiesz, Skiba przekabaci swoich i wychodzi ferment. Osobiści nic do niego nie mam ale nie wiem po co to...

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

To ja ci powiem po co bo zawszę się znajdzie ktoś jakaś menda taka jak skiba która gra też dobrze ale nie potrafi spuścić głowy i powiedzieć kurde ktoś gra naprawdę dobrze może i lepiej jak ja i dlatego musi coś wymyślić i zepsuć reputację.Jeżeli chodzi o filmik o to czy masz hacki zadajcie sobie ludzie pytanie czy wstawiał by filmiki tylko po to by udowodnić sobie i komuś że jest pro na aimie pomyślcie następnym razem.Nie Urażam cię skiba nic do ciebie nie mam tylko po prostu chyba sam wiesz o co mi chodzi :)

Opublikowano

ja was nie rozumie to chodzi o sposób wykonywanie filmu a nie czy ktoś gra na aimie :(

To jest montage, nie edit.

Myślenie nie boli

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Pousuwaj więcej komentarzy mały śmieciu z delty

Kurwa myślisz że nie wiem kim jesteś? Daj sobie spokój bo takie kozaczki przez neta to piszą najwięcej a najmniej robią w prawdziwych sytuacjach. Nie mam zamiaru z Tobą dziecko dyskutować.

Hacków nie mam i nie miałem, także przestań spamić bez powodu baranie. Tak mnie Wasze zdanie interesuje że naprawdę... Ja montage wstawię a komentarze które mi się nie podobają i tak skasuję bo od tego ta opcja jest mały chujozo z delty

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Umiem sposcic glowe bo sa lepsi polacy ode mnie np Dastan I swojego czasu unique, a igor? Mam sie bac konkurecji? 15:5 grajac na chillu I nie grajac na sluch bo na skype z kolegami gadalem... I ja cos wymyslam? Mam dowody na to za ma hacki wiec nie wymyslam.

//Masz w końcu się zamknąć,bo kolejnym razem kara będzie bardziej sroga niż 2dni.

warn za spam

Opublikowano

Na moje powinniście przestać się kłócić o takie coś, przecież to tylko gra..

Na filmiku może jest coś podejrzanego, ale ja wiem że IgorPOL na 100% nie jest hakerem.

76561198090890807.png

Opublikowano

Jak macie jakieś problemy albo fochy do siebie to wyzywajcie sie na PW a nie spamójecie w temacie.

Igor nie ma hacków.

Zachowujecie się jak małolaty z podstawówki próbujące udowodnic cos sobie.

To jest montage, nie edit.
Myślenie nie boli

Montage to filmik, który trwa ponad 3 min. A filmik jego trwa 1:43.

Wiec homusiu czytanie regulaminu też nie boli.

Igor zrobiles zly prefiks.

14. Każdy temat powinien zawierać Prefix

[Minitage]- Dla
filmów krótszych niż 3 min.

[Montage] - Dla filmów dłuższych niż 3 min.

[inne] - Dla innych ciekawych filmików z CA.

beznazwygr.png

Opublikowano

Mnie ogólnie śmieszy ten cały skiba i dastan, widziałem ich na FB :-) Nic do ich wyglądu nie mam ale rude dzieci mnie śmieszą, co nie Skiba? Albo taki Dastan co mówi że siedzę tylko przed kompem a sam jest małym grubiutkim piętnastolatkiem :-) Skiba wstawił Igor proof xD i tylko ty i twoje ziomki mały kutasie którzy nie ważne co będą za tobą mówią o mnie hacker. Kto mnie zna to wie ze nie hackuje. i Dastan lepszy niż Ty ? Obydwoje jesteście siebie warci, gracie dobrze ale nie róbcie z siebie nie wiadomo kogo, a Tomek? A Tomek mówił że Rynqz to nie hacker -,- więc też się zna.

Skiba brawo: nawyzywał mnie na youtube i zablokował bym nie mógł odpisać...jesteś takim hejterem że japierdole <facepalm>

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Mnie ogólnie śmieszy ten cały skiba i dastan, widziałem ich na FB :-) Nic do ich wyglądu nie mam ale rude dzieci mnie śmieszą, co nie Skiba? Albo taki Dastan co mówi że siedzę tylko przed kompem a sam jest małym grubiutkim piętnastolatkiem :-) Skiba wstawił Igor proof xD i tylko ty i twoje ziomki mały kutasie którzy nie ważne co będą za tobą mówią o mnie hacker. Kto mnie zna to wie ze nie hackuje. i Dastan lepszy niż Ty ? Obydwoje jesteście siebie warci, gracie dobrze ale nie róbcie z siebie nie wiadomo kogo, a Tomek? A Tomek mówił że Rynqz to nie hacker -,- więc też się zna.

Skiba brawo: nawyzywał mnie na youtube i zablokował bym nie mógł odpisać...jesteś takim hejterem że japierdole <facepalm>

Dobra wypierdalaj na delte, gubisz sie w kłamwstach

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Dobra wypierdalaj na delte, gubisz sie w kłamwstach

Jakiś NN hejtuje co dopiero kd podbił że na delte się nie wbije, lubię takie marne trolle...

0:30

1:45

2:25 do 2:35

3:35 do 3:45

3:50

4:50 do 5:01

I gdzie ten gost aim ?

Ze dwa lata znam Igora i wiem że nic nie ma, nigdy nic nie widziałem podejrzanego np. magiczny skill na 1 vs 1 czy speed hack na DT.

Skiby się słuchać to jest bardzo mądre :D

Qardius.png
Opublikowano

Troche mnie dziwi że moodeatorzy ukarali skibę za taki spam a Igora nie możę nie ma hacków ale w tej dyskusji spamuje i moim zdaniem obrąża skibe .

PROPS: FAJNY filmik :()

sygna2.png
Opublikowano

Ja go obrażam? Mnie ciężko wyprowadzić z równowagi ale on spamując na YT czy mi na pw to jest ok ? Jeżeli mam dostać banna na tym forum to nie popłacze się chociaż jest tutaj parę ciekawych osobistości z którymi fajnie popisać i nie wyzywają mnie od hackera. A może Skiba to hacker :-) ? On daje zawsze tyle efektów przy filmikach że nic nie widać a zwłaszcza jego nicku. Ta Dastan też

EDIT:

Brawo DzieciaQ xD !

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1017335-Hacker-IgorPol-lt-selfowned-gt&highlight=IgorPOL

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Panowie! Jeśli zamierzacie się kłócić to pw. To nie ma być temat do spamu tylko do wyłącznie oceny filmu. Jeszcze jeden komentarz tego typu a temat zostaje zamknięty.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mam dość tego flejmu ! Jeszcze raz zobaczę post, któregoś z was oparty na ataku w waszą stronę automatycznie wszyscy dostajecie kolejkę moderatorską na tydzień...

Ten topik zamykam. Mam dość tego spamu .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...