Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage]IgorPOL First Montage Trailer !

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, do traileru starałem się dodać jak najlepsze sceny jak przystało na trailer :P

Proszę o wyrozumiałość i nie 'hejtowanie' mnie gdyż pierwszy raz uploaduje coś innego niż 1o1 :-)

Mam nadzieje że Wam się spodoba i zapraszam do subskrybowania mojego kanału i cierpliwie czekać na MONTAGE ! <3

Pozdrawiam, Igor. :)

http://www.youtube.com/watch?v=b7zKUbMUurM

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Usunąłem strzałki oraz dodałem media. O wiele bardziej estetyczne.

ps. proszę kolejnym razem zrobić, to samemu, Pozdrawiam .

9368_gold.png

Opublikowano

A czy wyświetlenia zaliczają mi się na youtube :-) ?
I co sądzisz :) ?

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

I co sądzisz :) ?

Wyświetlenia: nie wiem

Montage: Całkiem fajne, tylko strasznie irytował mnie czas trwania czarnego obrazu. Moim zdaniem zbyt długi :p

Skill'a w SR masz na serio solidnego

9368_gold.png

Opublikowano

Wiem z tym czarnym ekranem...ale zależało mi na tych uderzeniach by były tam tylko unby, takie moje widzimisię :-)

Dzięki za pomoc i dobre słowo :-) Serdecznie pozdrawiam!

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Hmh, powiem tak: Snajpą masz dobrego skill to fakt, wszystko ładnie. Tylko ten początek trochę za długo trwa. Około 30 sekund czarnego ekranu. Ale ogółem całość dobra, oby tak dalej ;) .

674071459604241683421.gif

Opublikowano

DOBRA WIEM ! CZARNY EKRAN DO BANI :D

Nie musicie już tego pisać, mogłem dać jakieś krótkie video panoramy junk flea na przykład...Ale dziękuje za ciepłe słowa :-) motywuje mnie to do robienia montage bardziej :-P

btw nie będzie czarnych ekranów :P

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Naprawdę kolego z clanu bodajże jeżeli dobrze pamiętam bardzo ładnie ci idzie granie na snipy oby tak dalej Pozdrawiam :) props nie jeden mógł by zazdrościć takiego skilla sr :)

Opublikowano

Są i tacy co hejtują...może są słabsi i faktycznie zazdroszczą? Ale są lepsi :-) _Sk1b4_ chociażby :P

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Ta wyswietlenia nabijaja sie.

Co do filmiku to na pierwszy raz jest ok.

Mam ciągle takie uczucie, że gdzieś muzyke z twojego filmu gdzies słyszałem :P

6/10

beznazwygr.png

Opublikowano

Polski xxTurner xD a co do filmiku to wedlug mnie swietny i zgadzam sie do wczesniejszych wypowiedzi chcialem przyspieszyc ten czarny ekran :D z wielka chcecial zobacze filmik :D

Opublikowano

@ ziomalq12347 Tak, to prawda! Ale długo szukałem czegoś podobnego...lekkiego cichego dźwięku i uderzenia bodajże bębnów, jednakże nie mogłem znaleźć a Ty mi się zjawiłeś ze swoim trailerem czy tam dla kolegi :-)

@ kamilpolok2 z tym xXTurner'em to nie przesadzaj :P są lepsi niż ja, i to Polacy :-) ale dziękuje za dobre słowo na dobry start :-) mam nadzieje Was nie zawieść i będzie bez czarnego ekranu :D

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Duza czulosc myszki tez tak mam.Ale mozliwe ze Aim zeby fajne scenki wyszly itp ;d

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

@Up

A jednak :).

Otóż drogi Igorze, przeanalizowałem ten twój filmik.

1.Dziwnym trafem zawsze masz celownik obok gościa nagle celujesz prosto na niego i cały czas pocisk leci w klate. Dosłownie cały czas. Leciałem klatka za klatką, ciągle patrzysz obok gościa nagle celownik na niego i pocisk leci cały czas w klate :).

2.Zobaczcie sobie ostatnią akcję. Patrzy na jednego gościa który jest przy tej skrzynce, gdy nagle chce już przycelować włączył się aimik i obrótka o 90 stopni w prawo i celujesz na innego gościa który leci w powietrzu obok tych schodów, a pocisk leci gdzie? W klate :)

Niestety Igorze, jeśli by kto nie wierzył, przyglądnijcie się dokładniej :P Jeśli chcecie mogę nawet nagrać filmik :)

esar.png
Opublikowano

Głupio pisać na siebie nice catch, ale to na pewno aim xD ? Konto nie jest mje Skibuś... to konta nazywa się lgorPOL a moje to IgorPOL...różnica? LGORPOL a moje to IGORPOL, znajomy to grał i tylko podsyłał klipy :P w każdym bądź razie on też nie gra na aimie...ale wstawię montagę i zobaczysz ;) już z moją grą. Konto LGORPOL nie było logowane na moim PC gdzie jest IGORPOL także wiesz ;-) Czy tu jest aim czy nie spływa to po mnie. Bo ja jestem czyściutki :) Mogą mi PC sprawdzać nawet.

moje konto IgorPOL kd 0.98 !!! HACKER, prawda? :-)

Pozdrawiam wszystkich i montage będzię nagrywany z IgorPOL (2lt4) kd 0.98 i zobaczymy czy taki hacker ze mnie :-)

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Głupio pisać na siebie nice catch, ale to na pewno aim xD ? Konto nie jest mje Skibuś... to konta nazywa się lgorPOL a moje to IgorPOL...różnica? LGORPOL a moje to IGORPOL, znajomy to grał i tylko podsyłał klipy :P w każdym bądź razie on też nie gra na aimie...ale wstawię montagę i zobaczysz ;) już z moją grą. Konto LGORPOL nie było logowane na moim PC gdzie jest IGORPOL także wiesz ;-) Czy tu jest aim czy nie spływa to po mnie. Bo ja jestem czyściutki :) Mogą mi PC sprawdzać nawet.

moje konto IgorPOL kd 0.98 !!! HACKER, prawda? :-)

Pozdrawiam wszystkich i montage będzię nagrywany z IgorPOL (2lt4) kd 0.98 i zobaczymy czy taki hacker ze mnie :-)

Nie pogrążaj już się

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

a Ty się nie wypowiadaj bo nie wiesz o co chodzi ;-)

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Panowie, jeśli macie się kłócić to zapraszam na pw. Tutaj możecie napisać tylko swoją opinię, a nie się kłócić. Skoro mówi, że nie ma aima to możliwe, że go nie ma. Gdyby miał, to nie wstawiałby z nim filmów bo prędzej czy później dostałby bana. Takie jest moje zdanie w tym temacie.

Co do LGORPOL osoba taka istnieje, ma kille z tych snajperek, których użyto na filmie:

1363326744-U683421.jpg

Opublikowano

Panowie, jeśli macie się kłócić to zapraszam na pw. Tutaj możecie napisać tylko swoją opinię, a nie się kłócić. Skoro mówi, że nie ma aima to możliwe, że go nie ma. Gdyby miał, to nie wstawiałby z nim filmów bo prędzej czy później dostałby bana. Takie jest moje zdanie w tym temacie.

Jedna osoba myśli racjonalnie...Dziękuje bardzo! Hacków nie mam i nie miałem :-) Sam je tępiłem. Ja wstawię montage bo jestem czysty :-) Kto będzie chciał obejrzeć a nie to już jego sprawa :-)

Gdzie ja z hackami jak ja ledwo kd ponad 1 zawsze miałem a teraz 0.98 ? Pozdrawiam

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Co do LGORPOL osoba taka istnieje, ma kille z tych snajperek, których użyto na filmie:

1363326744-U683421.jpg

No dobra okej. Ale accuracy 66% ? Taaaaa ciekawe, ciekawe.

esar.png
Opublikowano

No dobra okej. Ale accuracy 66% ? Taaaaa ciekawe, ciekawe.

Hmh, może ma dobrego cela. Ja tak mam z m99-2 i tpg-1. Strzelam obok a jest taka celna, że i tak trafi. Możliwe, że ten LGOR miał ghost aima czy coś. Ale wątpie, żeby Igor miał go i miał kd ponieżej 1.00. Kolejne słowa typu hacker będą raportowane i traktowane jako powielanie odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...