Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

najlepszy czolg do zarabinia

tonq0909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze to znowu ja z pytaniem

zastanawiam sie jaki jest NAJLEPSZY czolg do zarabiania premium jak i zwykly

prosilbym o podanie najlepszego premium i zwyklego bo niemam pojecia jakie sa do tego najlepsze ;p

moze sie przyda; mam w garazu : t49, kw2, ksiadz, b1, t150,

obecnie zbieram na helcata brakuje mi tylko 8k expa a kasy brak

i czym moge na niego szybko zarobic

prosze o uzasadnienie wyboru i z gory dzieki

Opublikowano

Zawsze zależy to od umiejętności ale:

Pojazd premium: Löwe, T34, JgTiger 8.8

Nonpremium: T49, M4 Sherman, Churchill I, KV-1 (dla mnie okropieństwo, ale idioci zawsze będą pamiętać o OP KV, sprzed rozdziału na KV-1 i KV-2), StugIIi i ogólnie czołgi T5 oprócz Chaffeego i T-50-2.

Pomocnik
Opublikowano

non-premium polecam KV-1S ale musisz mieć u niego zrobione działko to ostatnie pocisk ładuje się ok 15 s. ale przeważnie zawsze zadajesz nim 500-400 obrażeń na tiery 6, bo na niższe tiery to nawet na Hita padają, powiem Ci że tym działkiem wyciągałem po 600 dmg na 6 tiery, a co z 7 i 8 ? robi spore zagrożenie i ładnie ich się niszczy :)

Polecam (tylko trzeb asię natrudzić zdobyć działko które wymaga 17 000 dośw. a przed nim gosięnice, wieżyczka ) ale warto ;d

Opublikowano

up ale ty durny jestes.. po 1 on bije od 270 iles do 488 nie w huja twoje 500 dmg i nie często zdarzają się hity ponad 420... i raczej dużo nie zarobisz przy pociskach za 1025 kredytów.. najlepiej z premium zarabia T34 a bez premium kv-1, pz3/4( gralem pz4 i 3/4 jakos lepiej zarabialem), stug3 i wolverine

Opublikowano

Ja jak na linje roskow weszlem to wiem ze nawet bardzo dobrze zarabia KV-1. KW-2 Jest tez dobry do zarabiania ale z troll gunem musisz celowac w weakspoty i dlugo celowac wtedy masz an 60% 600-800 dmg na hit, ale oczywiscie jak nie trafisz to ci zajmie przeladowanie 25s, KW-1s nie polecam za duzo pestki kosztuja.

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

up pojebany jestes, najlepiej zarabiający czołg w grze to T34 bez myślnika kurwa t-34 to med ruski m5 tieru

Pomocnik
Opublikowano

up ale ty durny jestes.. po 1 on bije od 270 iles do 488 nie w huja twoje 500 dmg i nie często zdarzają się hity ponad 420... i raczej dużo nie zarobisz przy pociskach za 1025 kredytów.. najlepiej z premium zarabia T34 a bez premium kv-1, pz3/4( gralem pz4 i 3/4 jakos lepiej zarabialem), stug3 i wolverine

Ja jestem durny ?

nawet nie wezmę tego do siebie bo zdanie Gejów się nie liczy gardzę Wami homo-złamasy...

Jak się umię grać Kv-1s to ładny zarobek a jak nie ogarniasz tego czołgu to nie pisz... i nie wprowadzaj w błąd nowych..

Opublikowano

Ja jestem durny ?

nawet nie wezmę tego do siebie bo zdanie Gejów się nie liczy gardzę Wami homo-złamasy...

Jak się umię grać Kv-1s to ładny zarobek a jak nie ogarniasz tego czołgu to nie pisz... i nie wprowadzaj w błąd nowych..

Czy ty jesteś debilem czy tylko udajesz? Mówi o obrażeniach działa idioto. A to że dużo nie zarobisz to prawda. Jeżeli nie masz konta premium to gówno zarobisz. Najwyżej kilka k. A, i nie to żebym coś do ciebie miał, ale na teksty tego typu odpowiada się: Stary, to nie moja wina że kiedyś ci się kołyska zapaliła i stary cię łopatą gasił.

Opublikowano

Premium - T34 Nonpremium - Chaffee , ELC AMX , T-50-2 , KV - 1

Bez premium, czołgami lekkimi raczej nie pozarabiasz.

76561198001815076.png
Opublikowano

Non Premium: Stug III, M4 Sherman, Churchil I (polecam)

Premium: T14, Lowe, T-25

Dlaczego nie ma kv-1 ? Bo dla mnie to jest kupa złomu może ma przyjebanie i pancerz ale mobilność jest do dupy wiec bd mieli klopoty z medami, lightami

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Ja jestem durny ?

Człowieku ogarnij się nie jesteś panem świata , przychodzisz i obrażasz innego użytkownika który ma więcej oleju w głowie niż ty.

I z tego co widzę to jesteś kolejnym neo kidem który poszedł na ruską linie HT bo jest "najlepsza" i dobrze ! przynajmniej będzie w kogo ładować pociski .

TOPIC ja polecam ci E2 bardzo fajnie sie gra , nie wiem jak tam jest z maksowanie pojazdu bo ja miałem niektóre moduły z TD więc ci nie powiem .

Ma fajne działo 3sek. przeładowania i 100 dmg nie jednego francuza można zbesztać :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Premium - T34 Nonpremium - Chaffee , ELC AMX , T-50-2 , KV - 1

Pozdrawiam! Chaffeem i T-50-2 zarobić więcej niż 5k kiedy cię zniszczą z premką jest cudem. Jeżeli nie masz premki, to jak cie zniszczą masz 99,9% pewności że stracisz. Ty wogl, masz któregoś z nich? Ja najwięcej Chaffeem z premką 20k na czysto zarobiłem, z połową hp i expem 2380... Graj wszystkim z T5 oprócz Chaffeego, T-50-2. A moim zdaniem KV-1 to jest największy shit na tierze, pancerz ma dobry tylko na osłonie działa, w kadłub czołgi z penetracją 80 się wbijają... Do tego ma słabe działa i jest wolny jak cholera.

Opublikowano

Najlepsze?
Polecam kolejno:
Churchill III , M5 , Type t-34 , S-35ca (jak ogarniesz, to zarobisz, ja ni chuja tym grać nie umiem) , Somua 40 , 1 tiery (t1/lol traktor) bo fajnie się nimi gra, a zarobek za słabą bitwę to 5k ;0
Miłe odstresowanie od HT wyższych tierów , Type M5A1 czy cos takiego , T49 , M8A1, T40 , T82 , T14 , Stug III , KV-1 (z u-11 122mm , da się tym sporo zarobić, tym bardziej jak idziesz w tą linię, polecam KV-1S i dalej ;) )

+ ewentualnie arta, najlepiej T57 (2 tier) bo fajnie się gra nią na TD, jak ogarniasz grę artą na td to spoko bitwy idą, jeden z pierwszych specjalistów był na T57 jadąc na TD ;)

Kurwa mać, chaffeem nie da się zarabiać ...

shoob.png

Opublikowano

Wszystkie V tiery zarabiają najlepiej. Jeżeli chodzi o premium (wyższych tierów) górują Lowe, T34 i podobno KV-5 (chociaż z nim jest różnie). Na mniejszych tierach premium, niestety tak dużo nie zarobisz, ale za to mniej wydasz na gre. Proponuję T-25, Matilda IV, oraz Churchila. Wszystko oczywiście zależy do bitwy jaką masz. Czym więcej dmg, wykryć, punktów capa - dostajesz więcej kaski (szególnie za capa).

Opublikowano

powiem tak mam : kv2, t 150, t49(zaraz hellcat), b1 8S , ksiedza o.O

stwierdzam ze najlepszy jest kv2 max zarobilem 40k na czysto bez premki ( niemam i raczej nie bd miec :(( ) i t49 za scouta i zabijanie arty bo do tego on najlepszy a niedlugo kupie zloto i premium kupuje chyba suczke 100y bo tania a sie dobra wydaje tylko musze nim capmic bo podobno wszystko w niego wchodzi

Opublikowano

Suką jak coś zarobisz to cud. Do tego jechanie T49 na scouta to czysty debilizm i n00bstwo. TO JEST TD KURWA!
Najlepiej mi się zarabia T29- najwięcej ile zarobiłem to 70k na czysto. Co prawda z premką ale zawsze. Polecam też Shermany wszelakie, Jacksona. Z wyższych tierów fajnie się też Tygryskiem P zarabia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...