Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mam zacząc grać?

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak. Mam problem. W zasadzie to mam problem gdzie grac. Nie zakladam tego w temacie, poniewaz chce poznac opinie. Nie wiem gdzie grac. US (Zaniedlugo GF). ph czy sg. us znam ale wiecie. co powiecie o innych. za pomoc lajki .

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Ja polecam US bardzo fajnie się gra,miła atmosfera(mało noobków)ksujących metki itp,przedewszystkim jest kultura byjamniej ja poznałem tam ludzi co byli kulturalni.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Ja wybrałbym .SG bo wszystko co jest w IS można dropnąć lub zdobyć na eventach. Eventy praktycznie cały czas, Administracja banuje cheaterów, blokuje chaty dla tych którzy łamią regulaminy. Dobrze i przyjemnie się gra.

Opublikowano

US przejdzie na GF to nie będzie tak kolorowo.

.SG dużo tam Polaków?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

US przejdzie na GF to nie będzie tak kolorowo.

.SG dużo tam Polaków?

US już traci na większości graczy jak PL. Większość osób przeszła na SG lub PH który wystartował niedawno.

SG czy dużo Polaków? Owszem praktycznie w każdym królestwie jest po kilka Polskich gildii.

Tutaj masz także link do Dyskusji na temat SG. Tam można dowiedzieć się ciekawych rzeczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/483537-dyskusja-metin2-singapore/

Opublikowano

SG na PH strasznie malo ludzi gra

PH tez jest dobry, ale oni reklamy wgl nie mają... kwestia czasu aż tam ludzi będzie jak na sg itd... lepiej grac teraz i byc z przodu :)

1363701576-U247153.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...