Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wydajność pbdo

lubieBOCIĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używam PBDO bota i jestem średniozadowolony z wydajności latam na x3 lenovem jak zwiększyć wydajność

zarabiam na godzine około 2-3k wychodzi całkiem nieźle ale czy nie znacie lepszego sposobu

-ile można zarobić tym botem na kubikach wiem że jego sprawność jest ograniczna

napiszcie ile można zarobić na serwerze typu global1,pl1 tym botem i możecie podać link

Nie mam aegisa

-jak zbierać nim na palladium użyłem gotowego taska bota 5-3 Palladium Example Task zmarnował mi 500 uri na czape a później latał nieudolnie przez 10 minut i zebrał około 50 kryształków

macie jakiś lepszy task?

-co myślicie o tym żeby bocić max 10 godzin i zmieniać mape co 30 minut robicie tak? pomaga to nie dostać bana?

za dobre odpowiedzi dam like

Opublikowano

Co do taska example5-3. Zmarnował uri bo ma taki taskscript. Zmień rozszerzenie taska z .cs na .txt i przeedytuj w ten sposób
- wszystkie cloak w tasku mają mieć =false
- min palladium amount to sell ma się równać pojemności twojej ładowni ( upewnij się że masz pustą bo on musi mieć np. 4000 palladium a jak ma jeden seprom i 3999 pallki to nie poleci sprzedać)
Na kubiki tylko z aegisem się opłaca albo na prawdę świetną elitą (full lf4, havoc, 10 dronów, podkręcone lasery) bo inaczej będzie ciężko na twoim poziomie nie ma mowy ;)
Boć 20 godzin spokojnie, na 99% nie dostaniesz bana ;)
A lepszego sposobu na zarobki 3k na śreniozaawansowanym leonku nie ma ;)

7yo9.png

Opublikowano

To są dobre zarobki!!! Mi aegisem na x2 zbiera max 1.2k uri na godzine, na x3 dochodzi do 1.5k ale nie wiecej, wiec zarobki masz BDB moim zdaniem. Posiadam nędznego Kbota....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...