Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EmeraldMT2 .PSD Full Editable by Kurlz

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiesz o tym że mimo to że kupił, to i tak prawa autorskie należą do mnie? On ma tylko część tych praw...

W momencie przekazania projektu graficznego, nie ważne jakiej kategorii, czy jest to Layout, banner, logo, czy cokolwiek innego, prawa autorskie w całości przechodzą na konsumenta (klienta). Jest to tak zwane przeniesienie majątkowych praw autorskich.

Ściągnełam, by zobaczyć, jak to zrobiłeś. Pierwsza rzecz, która się rzuciła w oczy, to warstwy....oj, ciężko chłopie, ciężko :P

Druga sprawa: Piszesz o prawach autorskich, a posiadasz zgodę na wykorzystanie projektu, którego użyłeś pod logo? :> W sytuacji, jeżeli wykorzystujesz to w celach komercyjnych łamiesz prawa autorskie.

DOWN@

Wtedy jeszcze nie pracowałam, jako grafik i nie wiedziałam o tym prawie, że tak to wygląda ;-)

Myślałam, że prawo autorskie jest wtedy do śmierci.

Opublikowano

W momencie przekazania projektu graficznego, nie ważne jakiej kategorii, czy jest to Layout, banner, logo, czy cokolwiek innego, prawa autorskie w całości przechodzą na konsumenta (klienta). Jest to tak zwane przeniesienie majątkowych praw autorskich.

Ściągnełam, by zobaczyć, jak to zrobiłeś. Pierwsza rzecz, która się rzuciła w oczy, to warstwy....oj, ciężko chłopie, ciężko :P

Druga sprawa: Piszesz o prawach autorskich, a posiadasz zgodę na wykorzystanie projektu, którego użyłeś pod logo? :> W sytuacji, jeżeli wykorzystujesz to w celach komercyjnych łamiesz prawa autorskie.

Prawa autorskie? No no, ładna hipokryzja, sprzedając go (Exoria), mówiłaś, że nie przechodzą na mnie żadne prawa autorskie. Pogratulować ^^

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Jakby ktoś jeszcze oskryptował tą stronę to by była boska wgl jaki itd ;p

Napisz do kongo to powinien Ci sprzedać oskryptowaną.

1367133050-U891712.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak jak kolega up

Bardzo fajna stronka :)

<?php

function głucho($string) { echo $string; }

głucho('Wypierdalać');

?>

Opublikowano

Niee... może lepiej nie pisz :s

Jakbyś mnie pałko na gg odblokował to bym od Ciebie kupił xD

A po co masz kupować skoro go wrzuciłem? Masz za freeko.

On woli kupić :)

Aha teraz już rozumie m;)

Nismo pracujesz nad jakiś projektem ?? <3

On pracuje. Nad Azaronem też pracował :)

Epic fail.

I'm here for You, not for myself

Always help You

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

On pracuje. Nad Azaronem też pracował :)

Epic fail.

Azaron to najgorszy serwer na jakim grałem, technik sie żalił ze nic nie może zrobić do graczy, a wiele osób wydało na niego kase i straciło po 2 dniach...

Topic: Prosze o nowy link z góry dziękuje bardzo : )

Opublikowano

Azaron to najgorszy serwer na jakim grałem, technik sie żalił ze nic nie może zrobić do graczy, a wiele osób wydało na niego kase i straciło po 2 dniach...

Topic: Prosze o nowy link z góry dziękuje bardzo : )

Nie przypominam sobie takich rozmów na ts'ie, ale cieszy mnie, że ktoś o takowym serwerze pamięta, z nowym teamem będziemy mieli łatwiej ;)

@top

Stronka fajna, oskryptowana już nawet ^^...

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Monokolor strasznie dobija oczy :(

Ale reszta na + :)

Można prosić o wrzucenie na inny hosting? Bo nie mam premium na speedy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...